Netflix lost officiële trailer datingshow ‘Too Hot To Handle’

Vanaf 17 april is de nieuwe datingshow Too Hot To Handle te zien op Netflix. De streamingdienst heeft ondertussen de trailer gepubliceerd met de allereerste beelden van de serie.

Ondanks de vele uitgestelde series en films door de coronacrisis, kunnen we vanaf vrijdag 17 april toch genieten van het eerste seizoen van Too Hot To Handle. Een datingshow à la Temptation Island en Love Island.

Too Hot To Handle

In het Britse datingprogramma nemen 10 jonge vrijgezellen deel aan een luxe vakantie waar ze op zoek gaan naar liefde. Ze kunnen daarbij 100.000 dollar (ongeveer 92.550 euro) winnen. Maar er is één regel: vanaf iemand kust, knuffelt of seks heeft, zakt het prijzengeld.

In de eerste beelden is er een robot te zien in de villa, die lijkt het prijzengeld bij te houden. Zo zullen de singles op de hoogte worden gehouden wanneer het geld daalt.

Trailer

In de trailer van Too Hot To Handle ziet het er naar uit dat het niet iedereen lijkt te lukken om aan de verleiding te weerstaan. En dat zal zeker voor het nodige drama zorgen.

Too Hot To Handle wordt vanaf vrijdag dus onze nieuwe verslaving op Netflix!

Bekijk hier de trailer:

Meer
Lees meer...