Francesca uit ‘Too Hot To Handle’ stelt nieuwe liefde voor

Francesco Farago (27) Too Hot To Handle deelde op haar Instagram een foto waarop ze kust met haar nieuwe vriendin Demi Sims (24). Daarmee lijkt de realityster de geruchten over haar nieuwe relatie te bevestigen.

Ongeveer een jaar geleden leerde het grote publiek Francesca, oftewel Frankie, kennen in het Netflixprogramma Too Hot To Handle. Daarin flirtte ze even met Kelz en verspeelde ze daarna heel wat geld door te flikflooien met haar vlam Harry Jowsey. Eén braaf nachtje was gelukkig genoeg om dat allemaal terug te verdienen.

Na het programma bleef de Canadese Francesca contact houden met Harry, die in Australië woonde. De afstand en de coronacrisis zorgden er echter voor dat de liefde al snel uitdoofde.

Turbulent liefdesleven

Sindsdien is het liefdesleven van Francesca een heuse rollercoaster. In juli werd ze op date in New York gespot met Vinny Guadagnino, bekend van Jersey Shore. Enige tijd later dook er een foto op waarop ze stond te kussen met het Australische model Casey Boonstra.

In augustus was het dan weer Damian Powers uit Love Is Blind die gezien werd aan de zijde van Francesca. De twee ontkenden toen dat ze een relatie hadden. Iets serieuzer leek het enkele weken later met The Bachelorette-deelnemer Jef Holm, al draaide ook dat blijkbaar op niets uit.

Demi Sims

Vorige week doken er dan voor het eerst geruchten op over een relatie met de Britse Demi Sims, die te zien was in het Britse realityprogramma The Only Way is Essex. Francesca en Demi schreven namelijk flirterige opmerkingen onder elkaars foto’s op Instagram.

Met deze romantische foto van hen samen lijken ze die geruchten te bevestigen. Ook voor Demi is Francesca niet de eerste date uit de realitywereld. Het voorbije jaar is ze onder andere gelinkt aan Leonie McSorley (Ex on the Beach), Megan Barton-Hanson (Love Island UK) en Olivia Bentley (Made in Chelsea).

Francesca met met haar nieuwe liefde Demi

Meer
Lees meer...