Left Right
scrollTop top

‘The Circle’ seizoen 2 krijgt eerste trailer mét bekende gezichten


The Circle S2 Netflix logo
© Netflix

Netflix heeft een eerste trailer gelost voor het tweede seizoen van The Circle. Daarin maken we kennis met de nieuwe deelnemers van het populaire realityprogramma en daarbij zien we enkele bekende gezichten.

Eén jaar geleden tijdens het begin van de coronacrisis en de eerste lockdown bracht Netflix ons de guilty pleasure The Circle. Dat programma kan je het best omschrijven als Big Brother met een vleugje Catfish. In het programma worden acht mensen opgesloten in een appartementsgebouw. Ze hebben elk hun eigen appartementje en komen dus niet persoonlijk met elkaar in contact. Toch beslissen zij over het lot van hun medekandidaten.

De deelnemers moeten namelijk regelmatig een ranking maken van hun deelnemers op basis van wie hun favoriet is. En da’s waar het interessant wordt, want omdat de deelnemers elkaar niet zien, kunnen ze in het spel zijn wie ze willen zijn. Kandidaten kunnen zelf kiezen om zichzelf te zijn of om als volleerde catfish iemand volledig anders te zijn.. Wie op het einde van het programma op één staat, wint en gaat met 100.000 dollar naar huis.

Vanaf 14 april

Het succes van het eerste seizoen van The Circle deed Netflix meteen beslissen om meerdere nieuwe seizoenen te maken in verschillende talen. Het tweede seizoen van de Amerikaanse versie gaat op woensdag 14 april van start op Netflix. Drie weken lang zal de streamingdienst dan telkens op woensdag vier afleveringen lossen. De finale volgt nog een week later.

Chloe Veitch en Lance Bass

Binnen iets meer dan een week kunnen we dus opnieuw genieten van deze guilty pleasure en dus is het tijd om kennis te maken met de deelnemers. Een opvallend gezicht daarbij is Chloe Veitch. Zij was een jaar geleden al te zien in die andere guilty pleasure van Netflix, Too Hot To Handle en waagt nu dus haar kans in The Circle.

Op het einde van de trailer zien we echter een nog veel verrassende naam verschijnen. De deelnemers krijgen daar te horen dat er een nieuwe speler in The Circle komt. Het gaat om niemand minder dan Lance Bass, althans dat is wat hij beweert op zijn profiel. Benieuwd of het voormalig lid van NSYNC echt zijn opwachting zal maken, of dat er iemand catfishen naar het volgende level probeert te brengen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update