‘Too Hot To Handle’ seizoen 3 zal niet lang op zich laten wachten

De laatste afleveringen van het tweede seizoen van Too Hot To Handle staan sinds vorige week op Netflix. Snelle kijkers weten dus al lang hoe het seizoen eindigde en moeten nu dus wachten op het volgende deel van de realityreeks. Maar daarop zullen we mogelijk niet lang moeten wachten.

Het tweede seizoen van Too Hot To Handle zit er net op, maar fans van de reeks zullen mogelijk al snel opnieuw kunnen kijken naar hoe een luchtverfrisser een groep singles cockblockt. De opnames van het derde seizoen zitten er namelijk al een tijdje op.

Too Hot To Handle seizoen 3

We kwamen begin dit jaar al te weten dat Netflix naast het tweede, ook al een derde seizoen besteld had van Too Hot To Handle. Het tweede seizoen zit er nu op, maar het derde kan er mogelijk sneller aankomen dan je zou denken.

Het derde seizoen werd namelijk meteen na het tweede opgenomen op dezelfde locatie op de Turks- en Caicoseilanden in Centraal-Amerika. De manier waarop we daar achter kwamen, is behoorlijk juicy en willen we jullie dus niet besparen.

Agressief tegenover vliegtuigpersoneel

Drie van de deelnemers van het derde seizoen van Too Hot To Handle kregen namelijk een boete toen ze terugvlogen naar het Verenigd Koninkrijk. Het ging om twee verschillende incidenten tijdens dezelfde vlucht. Matthew Mawhinney werd agressief tegenover het vliegtuigpersoneel omdat hij geen alcohol meer kreeg.

Twee andere deelnemers, Harry Johnson en Beaux Greenslade, konden dan weer hun handen niet van elkaar houden tijdens de vlucht. Ze hadden hun mondmasker uitgedaan om elkaar te kunnen kussen. Toen het vliegtuigpersoneel hen herhaaldelijk vroeg om hun mondmaskers opnieuw aan te doen, weigerden ze en en werden ook zij agressief tegenover het personeel.

Alle drie kregen ze een boete van 1.500 pond (zo’n 1.750 euro), plus een bijdrage van 500 pond (583 euro) aan de twee stewardesses van de vlucht en nog een extra schadevergoeding van 150 en 85 pond (175 en 100 euro) voor hun agressief gedrag. Daarbij kwam ook nog een bedrag van 100 dollar (117 euro) omdat ze hun mondmaskers weigerden te dragen.

Meer
Lees meer...