‘Too Hot To Handle’: Zo veel kost elke overtreding

Vanaf vandaag kan je het volledige tweede seizoen van Too Hot To Handle bekijken op Netflix. Daarbij is het uiteraard vooral uitkijken naar wie er met de resterende groepspot naar huis mag als er überhaupt nog iets overblijft van die pot. In de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen zagen we al heel wat geld uit de pot verdwijnen en dit zijn de prijskaartjes van de overtredingen.

Bij Too Hot To Handle zijn kussen, masturberen, “intieme aanrakingen” en seks verboden. Elke overtreding zorgt ervoor dat er geld uit de pot ging. Van de meeste overtredingen leerden we vorig seizoen al het prijskaartje. Maar in dat seizoen werd er nog niet gemasturbeerd. In het tweede seizoen gebeurde dat al in de derde aflevering toen Cam het niet meer kon houden en z’n vrienden Nathan en Peter inschakelde om de wacht te houden bij de badkamer. Het was niet het meest waterdichte plan, maar nu weten we wel wat alles kost op Too Hot To Handle.

Masturberen: 2.000 dollar

Too Hot To Handle
Netflix

Cam is dus de eerste persoon in de geschiedenis van Too Hot To Handle die zich schuldig maakt aan deze overtreding. Hij zag die zelf als “een investering waardoor hij later geen ernstigere overtreding zou maken”. Maar door zijn momentje in de bewaakte badkamer werd 2.000 dollar van het totaal afgetrokken.

Kussen: 3.000 dollar

De regel die het vaakst overtreden wordt in Too Hot To Handle is zonder enige twijfel het kusverbod. Al op de eerste avond van het tweede seizoen werd deze regel zeven keer overtreden, wat telkens zorgde voor een verlies van 3.000 dollar.

Manuele seks: 4.000 dollar

Jezelf een handje helpen, kost dus 2.000 dollar. Maar wanneer je dat bij een ander doet, kost het je het dubbele. Toen Emily ’s nachts dus “per ongeluk” op Cam Jr. terecht kwam met haar hand, ging er 4.000 euro uit de groepspot.

Orale seks: 6.000 dollar

Nog een stapje verder vinden we orale seks. Dit seizoen is dat voorlopig nog niet voorgekomen, maar in het vorige seizoen maakten Harry en Francesca (wie anders?) zich hier wel schuldig aan. Daardoor verdween er op slag 6.000 dollar uit de groepspot.

Intieme aanrakingen: variabel (5.000 tot 13.000 dollar)

De volgende overtreding is wat voice-over Desiree Burch en Lana omschrijven als “heavy petting” ofwel intieme aanrakingen. Daarbij hangt het prijskaartje af van de specifieke situatie. Cam en Emily hun nacht in de privésuite kostte de pot zo 5.000 dollar voor verschillende aanrakingen. In het eerste seizoen verspeelden Sharron en Rhonda (ook bekend als Sharronda) 16.000 dollar op een nacht vol aanrakingen. Daarbij werd er ook gekust, dus kunnen we ervan uitgaan dat de overige 13.000 dollar het gevolg was van de intieme aanrakingen. Hierbij is er dus wat speling en kan er dus makkelijk een groot bedrag verloren gaan.

Penetratieve seks: 20.000 dollar

Too Hot To Handle
Netflix

Maar de hoofdprijs is natuurlijk penetratieve seks. Daarbij ging er in het eerste seizoen in één keer 20.000 dollar uit de pot toen Harry en Francesca all the way gingen. In de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen heeft geen enkel koppel zich aan de zwaarste overtreding gewaagd, maar als Cam en Emily nog lang in de villa blijven, kan dat natuurlijk al snel gebeuren.

Na vier afleveringen zat er nog 68.000 dollar in de pot van het tweede seizoen van Too Hot To Handle. Met dat bedrag kan er drie keer penetratieve seks gebeuren, twee kussende koppels en nog een masturbatiesessie van Cam in de douche. Of de pot dit seizoen helemaal tot nul zal gaan, kan je vanaf nu te weten komen in de laatste zes afleveringen van Too Hot To Handle.

Bekijk hier nog eens de trailer van het tweede seizoen van Too Hot To Handle:

https://youtube.com/watch?v=xzCBBPf7g0Q

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...