Eerste afleveringen ‘Too Hot To Handle’ seizoen 2 staan nu op Netflix

Too Hot To Handle is terug voor het tweede seizoen. De eerste vier afleveringen van dat seizoen staan nu op Netflix. Het concept van de reeks is onveranderd. Tien singles (en mogelijk nog enkele extra deelnemers) zitten samen op een tropisch eiland op zoek naar de liefde. Maar die liefde moeten ze vinden zonder met elkaar de lakens te delen of te kussen.

Liefhebbers van reality-tv weten weer wat doen. Sinds vandaag staat het tweede seizoen van Too Hot To Handle namelijk op Netflix. En het lijkt er alvast op dat de regels opnieuw meermaals overtreden zullen worden.

Too Hot To Handle

Ook dit jaar kon Netflix tien vrijgezellen wijsmaken dat ze deelnamen aan een gewoon datingprogramma. Na één dag zonder beperkingen te kunnen feesten, komt Lana opnieuw met slecht nieuws. Vanaf dan zijn zijn kussen, seks en masturberen verboden en moeten de tien deelnemers op zoek naar diepere connecties. Elke overtreding van de kuisheidsregels kost de groepspot geld. De pot start op 100.000 dollar, maar dat bedrag kan flink slinken

In de trailer voor het tweede seizoen is alvast te zien dat dat ook deze keer niet vlekkeloos zal verlopen. Want, zoals Chloe uit het eerste seizoen al zei in de eerste aflevering van Extra Hot, deze singles hebben het eerste seizoen gezien. In dat seizoen kregen Harry en Francesca, die het meeste geld uit de pot hadden gehaald, op het einde de kans om dat verloren bedrag terug te verdienen. De nieuwe deelnemers kunnen dus denken dat ze ook die kans zullen krijgen en zouden daardoor al meteen hun voeten kunnen vegen aan de regels.

Vier afleveringen

Op dit moment staan de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen van Too Hot To Handle op Netflix. De overige vijf afleveringen, waarvan de laatste dus de finale is, verschijnen volgende week, op woensdag 30 juni. Daarna zullen we ons waarschijnlijk nog mogen verwachten aan een reünie-aflevering.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Too Hot To Handle:

https://youtu.be/xzCBBPf7g0Q

Maak hier kennis met de singles van het tweede seizoen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...