Left Right
scrollTop top

Chloe van ‘Too Hot To Handle’ stelt de cast van seizoen 2 voor


Too Hot To Handle Chloe
© YouTube Netflix

Too Hot To Handle is bijna terug. Op woensdag 23 juni verschijnen de eerste vier afleveringen op Netflix. Daarom is het nu tijd om kennis te maken met de gloednieuwe cast. En die worden voorgesteld door niemand minder dan Chloe Veitch uit het eerste seizoen.

Woensdag staan de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen van Too Hot To Handle op Netflix. We kregen de nieuwe deelnemers al te zien in een korte trailer voor het seizoen, maar nu leren we ze in een special wat beter kennen.

Too Hot To Handle seizoen 2

Chloe Veitch, die we leerden kennen in het eerste seizoen van Too Hot To Handle en die daarna ook nog eens verscheen in The Circle, heeft haar eigen online programma van Netflix gekregen. In Extra Hot blikt de Britse vooruit op het tweede seizoen van Too Hot To Handle. De eerste aflevering van die online reeks staat nu al op YouTube en daarin maken we kennis met de nieuwe cast.

Chloe wordt in de eerste aflevering bijgestaan door Nicole en David die we ook te zien kregen in het eerste seizoen van de Netflixreeks. Later in de aflevering duiken er via videocall ook nog andere deelnemers uit het eerste seizoen op. Die worden stevig aan de tand gevoeld door Lana.

Chloe maakt ook al meteen een opmerkelijke observatie. De deelnemers van dit seizoen hebben namelijk het vorige seizoen gezien, waarin het koppel dat het meeste geld uit de groepspot haalde, dat uiteindelijk kon terugverdienen. Mogelijk zullen de nieuwe deelnemers zich dus niet inhouden omdat ze ervan uitgaan dat ze dat geld nog kunnen terugverdienen.

Vrouwelijke cast seizoen 2

De eerste deelneemster is de Canadese Carly die zichzelf omschrijft als een mannenverslindster. Zij laat ook al meteen weten dat ze niet graag de regels volgt en laat dat nu net belangrijk zijn in Too Hot To Handle. Verder geeft ze ook aan dat ze niet op zoek is naar liefde en ook geen relatie wil. De tweede nieuwe deelnemer is het New Yorkse model Melinda. Zij vertelt dat ze “een jager is die op jacht is”. En David in de studio is alvast een gewillige prooi.

De eerste Britse deelneemster dit jaar is Emily wiens passie in het leven “jongens” is. Zij geeft ook de prachtige oneliner: “Ik ben als een stel open benen, wat je ziet, is wat je krijgt”. Verder maken we ook kennis met “de real-life legally blonde” genaamd Larissa. Zij komt uit het verre Nieuw-Zeeland en hoopt een man te vinden die obsessed is met haar. De laatste vrouwelijke deelneemster is de Amerikaanse Kayla. Zij groeide op in een strikt religieus gezin, waarbij ze gecockblockt werd door haar mama. Nu heeft ze liefst zoveel mogelijk mannen achter zich aan.

Too Hot To Handle 2 vrouwtjes
Carly, Melinda, Emily, Larissa, Kayla – Bron: YouTube Netflix

Mannelijke cast seizoen 2

De eerste man in het gezelschap is Nathan uit Texas. Hij werkt als stripper en omschrijft zichzelf als “ontegensprekelijk sexy”. De volgende man is de Amerikaan Chase die van zichzelf zegt dat zijn libido through the roof is en dat hij hét alfamannetje is. Een heel andere jongeman is de Brit Cam. Hij heeft alvast een geweldige manier om de vrouwen af te schrikken in de slaapkamer. Zo zou hij daar zijn beste Gollum-imitatie bovenhalen.

Peter uit New York is een ster op TikTok en krijgt daar naar eigen zeggen belachelijk veel berichtjes in z’n inbox. De opmerkelijkste deelnemer is zonder twijfel Marvin. Hij komt namelijk niet uit een Engelssprekend land, maar wel uit Parijs in Frankrijk. Wij zijn alvast benieuwd of z’n accent in de smaak zal vallen tijdens Too Hot To Handle.

Too Hot To Handle 2 mannen
Nathan, Chase, Cam, Peter, Marvin – Bron: YouTube Netflix

Maak hier kennis met de cast van het tweede seizoen van Too Hot To Handle:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…