Derde seizoen ‘Too Hot To Handle’ staat nu op Netflix

Goed nieuws voor de fans van reality-tv, want het derde seizoen van Too Hot To Handle is vanaf vandaag te vinden op Netflix. Hoewel meerdere andere realityshows tegenwoordig verspreid over enkele weken op de streamingdienst verschijnen, kan je het derde seizoen van Too Hot To Handle al meteen het volledig bekijken.

Na de brave Koreaanse datingshow Single’s Inferno, pakt Netflix nu uit met het derde seizoen van Too Hot To Handle. Waar Lana in Single’s Inferno geen cent van de prijzenpot had moeten halen (want kusjes op de wang zijn toegelaten), zal dat bij Too Hot To Handle opnieuw heel wat anders zijn.

Too Hot To Handle

We leerden eerder deze week al de nieuwe kandidaten van Too Hot To Handle kennen. Zij dachten dat ze deelnamen aan de nieuwe show Pleasure Island. Maar helaas op de eerste avond verschijnt Lana, die er opnieuw voor zal proberen zorgen dat iedereen z’n handen thuishoudt.

Het concept blijft zo ongewijzigd. Maar de prijzenpot werd dit jaar wel verdubbeld. Zo staat er dus in plaats van 100.000 dollar, nu 200.000 dollar op het spel. Maar dat bedrag kan snel dalen als de regels overtreden worden. En als we de trailer mogen geloven, zal dat ook dit seizoen regelmatig gebeuren. Zal de pot op het einde hoger zijn dan die van vorig jaar? Of krijgen we een historisch geldverlies?

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...