Left Right
scrollTop top

‘Too Hot To Handle’ seizoen 3 krijgt trailer


Too Hot To Handle 3
© Netflix

Vanaf woensdag 19 januari 2022 kan je op Netflix het derde seizoen van Too Hot To Handle volgen. Omdat we ondertussen al binnen minder dan een week de eerste afleveringen mogen verwachten, heeft Netflix nu de trailer voor het seizoen vrijgegeven en die belooft weer heel wat overtredingen van de regels.

Netflix komt tegenwoordig bijna aan de lopende band met nieuwe datingshows. De Zuid-Koreaanse show Single’s Inferno zit er nog maar net op, maar niet getreurd, want volgende week is het al tijd voor de volgende datingshow. Vanaf woensdag 19 januari 2022 kan je op de streamingdienst namelijk opnieuw kijken naar Too Hot Too Handle. Het is al tijd voor het derde seizoen van de reeks en toch kon Netflix nog een groep singles verzamelen die dachten dat ze aan een show deelnamen waarop alles toegelaten was.

Too Hot To Handle

In het derde seizoen van Too Hot To Handle staat er voor de eerste keer meer op het spel. Het prijzengeld werd namelijk verdubbeld van 100.000 dollar naar 200.000 dollar. Maar in de trailer lijkt het er alvast op dat er van dat geld opnieuw niet veel zal overblijven.

Zo krijgen we al te zien dat er meermaals gekust wordt, maar ook dat er in de slaapkamer dingen gebeuren onder een laken. Daarnaast biecht een van de mannelijke deelnemers ook al op dat hij gemasturbeerd heeft. In de trailer krijgen we ook al te horen dat het gaat om “de wildste groep singles ooit”. De kans is dus groot dat er uiteindelijk minder geld overblijft in de pot dan in de afgelopen twee seizoenen waarin er maar half zoveel op het spel stond.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…