‘Too Hot To Handle’ seizoen 3 stelt kandidaten voor

Too Hot To Handle is bijna terug. Vanaf woensdag 19 januari 2022 kan je opnieuw kijken naar de datingshow waarbij kussen, masturberen en seks verboden zijn. In een filmpje stellen Chloe uit het eerste seizoen en Marvin, Cam en Emily uit het tweede seizoen de nieuwe deelnemers voor.

Deze week verschijnen de eerste afleveringen van het derde seizoen van Too Hot To Handle op Netflix. Daarin gaan opnieuw tien singles op zoek naar diepere connecties onder het toeziend oog van de “cockblocking luchtverfrisser” Lana.

Cam en Emily

Fan favorite Chloe uit seizoen 1 krijgt dit jaar het gezelschap van drie deelnemers van het tweede seizoen van Too Hot To Handle. Het gaat daarbij om winnaar Marvin en het koppel met het hoogste prijskaartje Cam en Emily. Die laatste twee kwamen met goed nieuws, want ze vormen nog steeds een koppel.

Cam en Emily laten daarbij zelfs weten dat ze onlangs hun eerste verjaardag als koppel vierden. Tegen alle verwachtingen in zijn de twee losbollen dus wel écht een diepere connectie aangegaan. En nu is het de beurt aan deze singles.

Too Hot To Handle vrouwen
Beaux, Georgia, Jaz, Holly en Izzy – Bron: Netflix

Beaux

De eerste deelnemer van het derde seizoen is Beaux. Zij doet al meteen de opvallende uitspraak: “Ik verander vaker van man dan van onderbroek”. Dat betekent dus dat Beaux een echte mannenverslindster is, of het niet zo nauw neemt met haar persoonlijke hygiëne. Wij hopen voor de rest van de villa alvast het eerste.

Verder laat Beaux ook weten dat ze minder girly is dan ze op het eerste zicht lijkt. Daarnaast is ook romantiek niet aan haar besteed. Wanneer ze een man ziet die ze wel ziet zitten, gooit ze haar ogen in de strijd en kan ze die man voor zich winnen.

Georgia

De tweede dame in het gezelschap is Georgia. Zij komt uit Australië en laat weten dat ze heel seksueel is. Volgens haar is dat de reden is waarom ze de mannen van zich af moet slaan.

Georgia heeft een wel heel bijzonder type. Zo heeft ze vooral een zwak voor bad boys én narcisten. De mannen uit Australië zijn blijkbaar wel bad boys, maar niet op de juiste manier. Daarom gaat Georgia het nu over de landsgrenzen zoeken. “Buitenlandse jongens hebben de spice die ik wil”, klinkt het.

Jaz

Jaz pakt al meteen uit met een torenhoog cliché: “I’m classy and I’m sassy“. Zij is naar eigen zeggen het volledige totaalpakket: “Ik heb een mooie glimlach, ik ben schattig. Ik heb veel, ik heb echt haar!” Ook Jaz is vooral geïnteresseerd in bad boys. “Als ik iets zie dat ik wil, dan ga ik ervoor.”

Onze classy lady laat ook weten dat ze veel mannen in haar DM’s heeft, met wie ze afwisselend dick appointments maakt. In Too Hot To Handle zal ze het alvast zonder die afspraakjes moeten doen, want dat kan de groep veel geld kosten.

Holly

Holly valt al meteen met de deur in huis door te laten weten dat ze bekendstaat als Hurricane Holly. Ze laat weten dat ze een hartenbreker is en vooral geïnteresseerd is in casual relaties. En meestal krijgt wat ze wil.

Ze geeft vervolgens een demonstratie van haar talent: elk woord sensueel laten klinken. Oordeel gerust zelf over haar sexy voordracht van “pan”, “basilicum” en “koffie”.

Izzy

De laatste vrouw is Izzy. Izzy speelt hockey en laat weten dat ze niet alleen op het hockeyveld een player is. Ze beëindigt relaties standaard via een smsje en laat alvast weten dat ze als eerste zal scoren.

Via Izzy komen we ook te weten hoe de deelnemers naar het programma gelokt zijn. Izzy laat namelijk weten dat ze als eerste zal scoren op Pleasure Island. Dat is de valse naam waaronder Netflix de deelnemers voor Too Hot To Handle ronselt. Pas wanneer ze in de villa zijn, komen de singles te weten dat ze deelnemen aan Too Hot To Handle en dus hun handen thuis zullen moeten houden.

Too Hot To Handle mannen
Netflix

Nathan

Nathan is een man van de wereld. Zo vertelt hij in z’n voorstelling dat hij de wereld rondreisde om in verschillende landen seks te hebben. Z’n reis bracht hem zo van Zuid-Afrika naar de Verenigde Staten, Zweden, Spanje en nog een hele waslijst aan landen.

Daarnaast omschrijft hij zichzelf ook als een serial dater, en dus geen serial killer dater zoals hij eerst zei. Want dan zou hij beter naar een vrouwengevangenis gaan dan naar Too Hot To Handle.

Stevan

Alle vrouwen die op zoek zijn naar een bad boy, kunnen misschien hun match vinden in Stevan. “ik ben een wildebras, ik hou ervan om alle regels te breken.” Z’n stijl omschrijft Stevan als “homeless chic“. Al houdt hij er vooral van om z’n kleren uit te trekken.

Misschien minder interessant voor de vrouwen die op zoek zijn naar een narcistische bad boy is dat Stevan ook een “emotioneel kantje” heeft. Maar dat werkt blijkbaar enkel in z’n voordeel. “Wanneer ik die kant laat zien, komen de vrouwen op me af als bijen op honing.” Stevan staat erom bekend om vrouwen aan het lijntje te houden, maar da’s niet zijn schuld, want hij “houdt gewoon van iedereen”.

Patrick

Een heel andere man is Patrick. Hij probeert al meteen de vrouwen voor zich te winnen met een liefdesliedje waarbij hij zichzelf begeleidt op de piano. Patrick komt uit Hawaï waar hij te vinden is op de Mister Hawaii-kalender. Hij laat alvast weten dat hij bereid is om de vrouwen een rondleiding te geven op het eiland.

Patrick is een kenner van de bloemen en de bijtjes en laat weten dat zijn favoriete bloem een orchidee is. “Want elke bloem is uniek, net zoals elke vrouw in de wereld.”

Truth

Truth is niet de echte naam van Truth, hij heeft die naam aangemeten omdat hij 99 procent van de tijd de waarheid spreekt. Eigenlijk heeft hij de veel minder spannende naam Robert.

Aan aandacht van vrouwen heeft Truth geen gebrek. Hij is basketballer en soms komen er verschillende meisjes waarin hij geïnteresseerd is naar de match kijken. Dan probeert hij z’n aandacht te verdelen. Maar hij kan ook met één simpele knipoog een hele groep supporters in zwijm doen vallen.

Harry

De laatste man in het gezelschap is Harry. Hij werkt als chirurg, maar toch zal zijn expertise niet van pas kunnen komen als er een dronken ongeval gebeurt. Harry is namelijk boomchirurg. De bomen bij de villa zullen dus wel blij zijn met z’n komst.

“Ik heb al veel kikkers gekust, maar ben nog geen prinses tegengekomen”, vertelt hij verder. Waardoor we ons toch afvragen of hij het sprookje wel goed gelezen heeft, want zover wij weten worden kikkers enkel prinsen en geen prinsessen. Harry ziet het nut niet om zich met één vrouw te settelen, wanneer je ook de optie hebt om zo veel verschillende meisjes te hebben.

Bekijk hier het voorstellingsfilmpje van de cast van het derde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...