‘Love is Blind’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Love is Blind, de Netflix-versie van Blind Getrouwd, is volgende week terug! Op vrijdag 11 februari verschijnt het tweede seizoen van de reeks. In de officiële trailer maken we nu al kennis met enkele van de deelnemers.

Netflix komt later deze maand met de derde datingshow in korte tijd. Eind december verscheen zo het Zuid-Koreaanse Single’s Inferno. In januari kregen we het derde seizoen van Too Hot To Handle te zien en nu kom het tweede seizoen van Love is Blind. Daarvan krijgen we nu de officiële trailer te zien.

Love is Blind

In Love is Blind leren singles elkaar kennen in zogenaamde pods. Daarin kunnen ze hun gesprekspartner wel horen, maar niet zien. Na enkele gesprekken mogen de deelnemers iemand ten huwelijk vragen, wanneer ze verloofd zijn, krijgen ze elkaar wel te zien. Vervolgens gaan ze samenwonen om zich voor te bereiden op hun huwelijk. Aan het altaar beslissen ze dan of ze écht trouwen of dat hun wegen daar opnieuw scheiden.

Het eerste seizoen werd behoorlijk dramatisch. Met een runaway bride, een vrouw die haar hond van haar glas wijn liet drinken en een driehoeksverhouding. Maar uiteindelijk hielden twee koppels stand. Het wordt dus afwachten of er ook deze keer een succesverhaal ontstaat in Love is Blind.

Trailer

Als we de trailer mogen geloven dan wordt ook dit seizoen opnieuw behoorlijk dramatisch. Zo zien we al meteen enkele traantjes vloeien. We krijgen ook al enkele gesprekken vanuit de pods te zien. Daarbij loopt het bij sommigen heel vlot, maar bij anderen komen er al snel dealbreakers aan de oppervlakte.

Maar ook wanneer de verloofden bij elkaar intrekken, loopt het niet allemaal gesmeerd. Zo zien we verschillende mensen hun koffers pakken. En ja hoor, er loopt ook opnieuw een bruid in bruidsjurk weg. Dat belooft dus weer!

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Love is Blind:

Love is Blind is vanaf vrijdag 11 februari te zien op Netflix. Tot dan kan je nog kijken naar een van de series op onze top 50 met de beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...