Left Right
scrollTop top

‘Love is Blind’ seizoen 2 krijgt teaser en releasedatum


Love Is Blind 2
© Netflix

Love is Blind, de Netflix-versie van Blind Getrouwd, keert binnenkort terug. De streamingdienst loste vandaag een eerste teaser, waarbij ook de releasedatum van het tweede seizoen bekendgemaakt werd. En die laat niet meer lang op zich wachten.

Netflix blijft maar datingshows op ons afvuren. Het Zuid-Koreaanse Single’s Inferno zit er nog maar net op, volgende week verschijnt het derde seizoen van Too Hot To Handle en in februari keert Love is Blind terug voor het tweede seizoen.

Love is Blind

Het eerste seizoen van Love is Blind, dat in 2020 verscheen, werd er eentje om niet snel te vergeten. Zo zagen we een runaway bride, een vrouw die haar hond van haar glas wijn liet drinken en vooral heel wat drama. Maar uiteindelijk hielden er wel twee koppels stand. Lauren en Cameron en Amber en Barnett zijn nu, meer dan twee jaar na de opnames, nog steeds gelukkig getrouwd.

In de eerste teaser krijgen we al enkele flitsen van tranen, een aanzoek en – jawel – een bruid die weg lijkt te rennen. Het belooft dus opnieuw een dramatisch seizoen te worden. In Love is Blind leren singles elkaar kennen in zogenaamde pods. Daarin kunnen ze hun gesprekspartner wel horen, maar niet zien. Na enkele gesprekken mogen de deelnemers iemand ten huwelijk vragen, wanneer ze verloofd zijn, krijgen ze elkaar wel te zien. Vervolgens gaan ze samenwonen om zich voor te bereiden op hun huwelijk. Aan het altaar beslissen ze dan of ze écht trouwen of dat hun wegen daar opnieuw scheiden.

Bekijk hier de eerste teaser voor het tweede seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…