Shake van ‘Love Is Blind’ stelt nieuwe vriendin voor op Instagram

Shake van het tweede seizoen van Love Is Blind heeft een nieuwe vriendin. Hij stelt haar met een reeks foto’s voor via Instagram. Z’n vriendin heet Emily, maar voorlopig is dat alles wat we over haar te weten komen.

Shake was – for all the wrong reasons – de meest opvallende deelnemer in het tweede seizoen van Love Is Blind op Netflix. In de pods maakte hij zich al meteen onpopulair bij de vrouwen door vragen te stellen over hun gewicht en ook tijdens z’n verloving met Deepti sloeg hij meermaals de bal mis. Deepti weigerde aan het altaar om te trouwen met Shake, waardoor hij dus als single Love Is Blind verliet.

Excuses aan Deepti

Vorige week bood Shake nog publiek z’n excuses aan aan Deepti. In een video op Instagram liet hij toen weten dat hij spijt had van enkele van zijn “ongepaste opmerkingen”. “Deepti, ik heb zoveel spijt van sommige dingen die ik gezegd heb: dingen die ik niet had moeten zeggen en dingen die ik anders kon verwoord hebben.”

Bij de video liet hij ook weten dat hij privé contact had opgenomen met Deepti om zich te verontschuldigen. Maar dat hij het ook belangrijk vond om publiek duidelijk te maken dat hij spijt heeft van z’n gedrag in Love Is Blind.

Nieuwe vriendin

Nu de banden met Deepti dus gladgestreken zijn, stelt Shake z’n nieuwe vriendin voor. Dat doet hij in een reeks foto’s op Instagram. Daarin heeft hij haar ook getagd waardoor we te weten komen dat ze luistert naar de naam Emily en afkomstig is uit Miami.

In de caption schrijft Shake: “Goede dingen komen voor zij die wachten”. Daarbij heeft hij de wachten doorstreept en er “zich niet settelen” van gemaakt. Dat is een duidelijke verwijzing naar zijn ervaring op Love Is Blind, waarbij de deelnemers zich juist snel moeten settelen.

Bekijk hier de foto’s van Shake met z’n nieuwe vriendin:

Meer
Lees meer...