Shake van ‘Love Is Blind’ biedt z’n excuses aan voor ongepaste opmerkingen

Wie het tweede seizoen van Love Is Blind gezien heeft, weet dat Abhishek ‘Shake’ Chatterjee zich niet al te populair maakte. Doorheen het volledige seizoen viel hij op door z’n ongepaste opmerkingen, arrogante gedrag en oppervlakkige kijk op daten. In een video op Instagram biedt hij nu publiek z’n excuses aan aan z’n ex-verloofde Deepti.

De meest opvallende deelnemer van het tweede seizoen van Love Is Blind was ongetwijfeld Shake. Hij verloofde zich in de pods met Deepti, maar leek al snel spijt te hebben van die keuze. Uiteindelijk was het Deepti die besloot om ‘nee’ te zeggen aan het altaar.

Oppervlakkig

Al van in de pods viel dierenarts Shake op door z’n oppervlakkige vragen. Zo polste hij – niet al te subtiel – naar de lichaamsbouw van z’n dates, met vragen als “Zou ik je makkelijk op m’n schouders kunnen dragen?” en “Sport je veel? Want ik date enkel vrouwen die veel sporten”.

Bij de laatste gesprekken met Deepti leek Shake tot inkeer te zijn gekomen, maar niets was minder waar. In zijn relatie met Deepti bleef hij zo doordrammen dat hij z’n verloofde onaantrekkelijk vond en in de reünie was hij duidelijk enkel gebrand op het creëren van drama. Vooral in de reünie kreeg Shake daarom de wind van voren van z’n medekandidaten en prestatieduo Nick en Vanessa Lachey.

Publieke excuses

Maar nu lijkt Shake dan toch tot inkeer te zijn gekomen. In een video op Instagram biedt hij zo z’n excuses aan aan Deepti. “Ik wilde van de gelegenheid gebruik maken om sorry te zeggen tegen een vrouw die ik gekwetst heb. Deepti, ik heb zoveel spijt van sommige dingen die ik gezegd heb: dingen die ik niet had moeten zeggen en dingen die ik anders kon verwoord hebben.”

“Tijdens de opnames was je mijn beste vriend. En ook al wist ik dat onze relatie niet in een huwelijk zou eindigen, wilde ik wat wij hadden niet kwijt. Ik heb genoten van elke seconde en het spijt me zo, zo hard dat ik je kwetste met m’n woorden. Dat is het laatste wat ik wilde. Het spijt me, Deepti.”

In de caption liet Shake weten dat hij ook privé z’n excuses aangeboden heeft aan Deepti, maar dat hij het ook belangrijk vindt om een publiek statement uit te brengen voor de vrienden en familie van Deepti die hij ook gekwetst kan hebben.

Bekijk hier de video van Shake op Instagram:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...