‘Love is Blind’ seizoen 2 staat nu op Netflix

We hebben er bijna twee jaar op moeten wachten, maar Love is Blind is terug! In de realityreeks van Netflix gaan de kandidaten opnieuw op zoek naar de man of vrouw van hun dromen. Daarbij krijgen ze hun toekomstige pas te zien nadat ze verloofd zijn.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van Love is Blind. Daarin gaan opnieuw een aantal singles met elkaar daten zonder dat ze elkaar te zien krijgen. Van zodra ze de juiste persoon gevonden hebben, vragen ze elkaar ten huwelijk en dan pas krijgen ze hun verloofde voor de eerste keer te zien. Vier weken later is het tijd om aan het altaar te beslissen of ze als getrouwd koppel verder gaan, of dat hun wegen daar scheiden.

Love is Blind seizoen 2

Het eerste seizoen van Love is Blind werd voor twee koppels een succes. Zowel Lauren en Cameron als Amber en Barnett zijn tot op heden gelukkig getrouwd. En nu is het aan een nieuwe lading singles om op zoek te gaan naar hun levenspartner. Of er deze keer meer koppels standhouden, is uiteraard de vraag.

Op dit moment staan de eerste vijf afleveringen online. Volgende week vrijdag, op 18 februari, verschijnen de volgende vier afleveringen. De finale, waarin we zien wie er uiteindelijk ook echt trouwt, volgt nog een week later, op 25 februari.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Love is Blind:

Love is Blind: Japan

Voor wie één seizoen van Love Is Blind niet genoeg is, hebben we nog goed nieuws. Want sinds eerder deze week staan ook de eerste afleveringen van Love is Blind: Japan op Netflix. Daarbij is het concept helemaal hetzelfde, maar speelt het zich dus af in Japan.

De eerste vijf afleveringen van Love is Blind: Japan staan sinds dinsdag 8 februari op Netflix. De volgende vier komen uit op dinsdag 15 februari. De laatste twee afleveringen, waarin we dus te weten komen welke koppels elkaar ook echt het jawoord geven, verschijnen op dinsdag 22 februari.

Bekijk hier de trailer voor Love is Blind: Japan:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...