Shaina van ‘Love Is Blind’ verloofd met nieuwe vriend

In Love Is Blind was de verloving van Shaina en Kyle er eentje van korte duur. Al op de eerste dag van hun honeymoon in Mexico besloot Shaina om naar huis te gaan. Toen ze vervolgens bij elkaar moesten intrekken, liet ze weten dat ze “de verschillen tussen Kyle en haar te groot vond”, waardoor ze een punt achter de verloving zette. Maar ondertussen lijkt Shaina wel de geknipte man gevonden te hebben.

Shaina van Love Is Blind heeft laten weten dat ze zich verloofd heeft met haar nieuwe vriend. De twee vormen ondertussen al meer dan een jaar een koppel en zijn nu dus klaar voor de volgende stap.

Shaina

Hoewel de verloving van Shaina maar van korte duur was, werd ze toch een van de opvallendste deelnemers van het tweede seizoen van Love Is Blind. Shaina verloofde zich in de pods met Kyle, maar daar leek ze al vrijwel meteen spijt van te hebben. Vlak na haar verloving bekende ze namelijk tegen Shayne dat ze gevoelens voor hem had.

Dat ze niet blij was met haar verloving met Kyle liet ze al direct merken op de honeymoon in Mexico. Daar liet ze eerst weten dat ze niet op dezelfde kamer wilde slapen als haar verloofde om vervolgens naar huis te gaan en Kyle alleen achter te laten. Toen ze opnieuw met Kyle afsprak in Chicago zetten ze een punt achter hun verloving.

Maar dat was niet het laatste dat we van Shaina te zien kregen. Toen alle deelnemers later verzamelden voor een feestje probeerde ze nog voor problemen te zorgen in de relatie van Shayne en Natalie. Op de reünie kwamen we te weten dat ze had afgesproken met Shayne na de opnames, maar dat er niets meer van gekomen is.

Opnieuw verloofd

Na haar verloving van enkele dagen heeft Shaina zich nu opnieuw verloofd. Voor ons lijkt dat misschien heel snel, maar de opnames van Love Is Blind vonden plaats in het voorjaar van 2021. Shaina is nu al bijna een jaar samen met haar nieuwe vriend Christos Lardakis. “Hij stond aan haar zijde tijdens het hele Love Is Blind-drama en is altijd haar rots in de branding geweest”, vertelt een bron aan People.

Volgens diezelfde bron vroeg Christos Shaina vorige week ten huwelijk en staat het feest gepland voor de zomer. Het huwelijk zou doorgaan in Griekenland, het thuisland van Christos. Shaina maakte haar relatie met Christos nog maar enkele dagen geleden Instagram official. Ze moest uiteraard wachten omdat ze anders al prijsgaf dat ze niet trouwde tijdens Love Is Blind.

Meer
Lees meer...