Left Right
scrollTop top

Ook na ‘Temptation Island’ deelt Bert nog enkele nieuwe geheimen


Temptation Island - Love or Leave Bert kampvuur
© Play5

Temptation Island: Love or Leave mag dan al voorbij zijn, de geheimen van Bert blijven boven water komen. De ex-vriend van Delphine was te gast bij de YouTubeshow van Rumag TV en kwam ook daar met de ene onthulling na de andere.

Het leek tijdens Temptation Island: Love or Leave soms alsof ze het op voorhand gepland hadden. Bijna iedere aflevering onthulde of Delphine of Bert een nieuw geheim over zichzelf of de andere. Zo ging het onder andere over tracking-apps, verborgen camera’s, prostitueebezoekensoa’s, een andere vrouw en bedrog.

Maar ook na het programma zijn de geheimen duidelijk nog niet op. Afgelopen weekend was Bert namelijk te gast bij Temptation Thirstday, de YouTubeshow van Rumag TV, en daar deed hij nog enkele onthullingen.

Gekust na laatste kampvuur

Het meest verrassende nieuwtje van Bert ging over iets dat na het programma gebeurd was. Vlak na het laatste – voor hen rampzalig verlopenkampvuur blijken hij en Delphine namelijk nog gekust te hebben. “We werden ergens naartoe gebracht om te overnachten en we konden zelf kiezen of we samen wilden slapen of apart. In het busje kregen we ruzie. Delphine liep daarop weg toen we aankwamen”, legt Bert uit.

“Ik ben achter haar aangegaan en toen heeft ze een verhaal verteld dat niet overeenkwam met de beelden die ik te zien heb gekregen. Ze zei dat het totaal vriendschappelijk was met Joop. Daarna hebben we gekust op het strand. Ik weet niet waarom, we waren blij om elkaar terug te zien. Ze kwam zo overtuigend over dat ik haar geloofde”, vertelt Bert.

Dan toch geen vrouw thuis

Naast dit nieuwe geheim moest Bert echter ook een eerdere bewering van tijdens Temptation Island terugnemen. Daar zei hij namelijk op een bepaald moment uit het niets dat er thuis een andere vrouw op hem zat te wachten. Dat verhaal blijkt nu echter compleet verzonnen. Dat gaf hij toe aan Rumag TV.

“Eerlijk? Ik wilde gewoon naar huis”, verklaart Bert zijn leugen. Hij hoopte dat de productie hem na zijn verzonnen verhaal naar huis zou sturen, iets wat uiteindelijk niet gebeurde. Ondertussen heeft Bert overigens wel een nieuwe vriendin, die hij recent voor het eerste met de wereld deelde.

Bekijk hier het interview met Bert:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…