‘Temptation Island’: Delphine controleert Bert 24 uur of 24 via tracking-app op zijn smartphone

Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat vanavond van start. Dan maken we dus ook kennis met de vier koppels die de “ultieme relatietest” aangaan. Voor een van hen wordt dat alvast een heel grote verandering in vergelijking met het dagelijkse leven. Nu volgt Delphine Bert namelijk 24 uur op 24 via een tracking-app op zijn smartphone.

Ieder koppel dat meedoet aan Temptation Island heeft zo wel zijn redenen. Bij Delphine en Bert zijn die alvast heel duidelijk. De 33-jarige Bert hoopt zo het vertrouwen van zijn vriendin terug te vinden, want op dit moment is dat wel heel ver te zoeken.

Kus vier jaar geleden

Het koppel is al tien jaar samen, maar vier jaar geleden heeft Bert op een zatte avond met een andere vrouw gekust. Sinds Delphine dat te weten gekomen is, besloot ze haar vriend tot het ziekelijke af te controleren. Zo volgt ze hem overal en staat ze dus naast het veld als hij met vrienden gaat padellen.

Ook voor de momenten dat ze niet fysiek haar vriend kan controleren, heeft Delphine een oplossing. Ze installeerde namelijk een tracking-app op zijn smartphone zodat ze minuut per minuut weet waar hij is. “Dat heeft hij zichzelf aangedaan”, is haar eenvoudige uitleg.

Zelfs als hun relatie de deelname aan Temptation Island: Love or Leave doorstaat, lijkt de kans echter klein dat er veel zal veranderen aan de ziekelijke jaloezie van Delphine. “Als ik mij bewezen heb tijdens het programma, mag ik toch alleen komen padellen?”, horen we Bert vragen in een preview. “Dat zien we dan wel”, is het lachende en veelzeggende antwoord van zijn vriendin.

Temptation Island: Love or Leave

Delphine en Bert zullen deze keer op Temptation Island: Love or Leave niet enkel moeten oppassen van vrijgezellen die uit zijn op een zatte kust (of iets meer). De makers hebben het concept van het programma voor dit nieuwe seizoen namelijk zo aangepast dat zowel de mannelijke als de vrouwelijke vrijgezellen op meer uit zijn dan enkel de relaties van de vier koppels kapot maken. Ze hopen deze keer om zelf de liefde te vinden tijdens het programma en de acht koppel-deelnemers er dus van te overtuigen dat zij meer te bieden hebben dan hun respectievelijke partner.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 27 augustus iedere vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5.

Lees ook: Nieuwe twist in ‘Temptation Island: Love or Leave’ zorgt al meteen voor paniek

Meer
Lees meer...