Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Bert stelt zijn nieuwe vriendin Kelly voor


Temptation Island
© Bert maakte tijdens de slotaflevering van ‘Temptation Island’ bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft – Bron: Play5

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave had nog heel wat nieuwtjes in petto voor de kijkers. Voor een daarvan zorgde Bert. De ex-vriend van Delphine maakte op het einde van de aflevering namelijk bekend dat hij iemand nieuw had leren kennen. Een dag later toont Bert zijn nieuwe vriendin Kelly ook aan de wereld.

Al tien jaar waren Bert en Delphine samen toen ze besloten deel te nemen aan Temptation Island. Het koppel dacht aan kinderen, maar wou toch nog eens “de ultieme relatietest” aangaan. Die bleek nodig, want iedere aflevering werd meer en meer duidelijk dat er van alles fout zat in hun relatie.

Kelly

Wat iedereen al lang wist, werd vrijdagavond tijdens de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave ook officieel gemaakt door hen beiden: de relatie tussen Delphine en Bert is verleden tijd. Bert bleef na het programma echter niet bij de pakken zitten. Via sociale media kreeg hij een berichtje van een vrouw waarmee hij aan de praat raakte en uiteindelijk ook afsprak. Van één date kwam een volgende en ondertussen zijn de twee samen.

Nu dat nieuws er ook officieel uit was op televisie hoeft Bert zijn Kelly niet langer te verstoppen en dat doet hij dus ook niet meer. Op zijn Instagramaccount (dat niet publiek is) deelde hij een foto van hen samen die verder gedeeld werd door de website Love Reality.

“Ik hoop dat het voor altijd is”

“Blij dat alles gezegd is en dat alle beelden op tv zijn geweest. Het was een heftig seizoen met ups en downs. Ik heb vrienden leren kennen die ik nooit ga vergeten. Ook heb ik veel geleerd over mezelf en heb ik direct een drastische beslissing genomen. Ik laat het verleden met Delphine achter mij, maar niet alleen met slechte herinneringen, want wij hebben in die 10 jaar ook mooie momenten gehad. Ik wens haar dan ook alle geluk toe in de toekomst”, schrijft Bert bij zijn post.

“Nu mag ik het eindelijk vertellen. Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij terug in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Zodus, eind goed al goed. Hoop ik dat onze liefde voor altijd is? Ja, ik hoop dat het voor altijd is”, besluit hij zijn mooie woorden over zijn nieuwe liefde.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…