‘Temptation Island’-teaser toont heftige confrontatie tussen Delphine en Bert

Nadat we vorige week het laatste kampvuur van Julia en Wouter en Donna en Nico te zien kregen, is het in de allerlaatste aflevering de beurt aan Aylin en Efrain en Delphine en Bert. In de teaser voor de aflevering van morgen is al meteen duidelijk dat het geen fijn weerzien wordt voor het Vlaamse koppel.

Al vanaf het begin van Temptation Island: Love or Leave zorgden Delphine en Bert voor de meeste ophef. Het begon met een trackingapp en evolueerde later naar verborgen camera’s in huis en een hele waslijst aan geheimen over soa’s en massages in hotelkamers.

Delphine en Bert

In de teaser voor de laatste aflevering van Temptation Island krijgen we de eerste momenten van het weerzien van Bert en Delphine te zien. En dat verloopt – zoals je wel al kon verwachten – niet heel hartelijk. Delphine zegt vriendelijk “Hallo” tegen Viktor, maar Bert krijgt al meteen een opmerking omdat hij niet meteen naar haar keek toen ze naar het kampvuur wandelde.

“Je gunt haar geen blik waardig”, merkt presentatrice Monica op. Bert bevestigt dat en legt uit waarom hij z’n vriendin van 10 jaar niet wil aankijken. “Als je zo’n beelden krijgt.” Delphine reageert meteen met: “Ik heb me wel geamuseerd, man”. Waarna Bert – die nog steeds z’n best doet om Delphine niet aan te kijken – zegt dat hij blij is voor haar.

Maar dan gaat Delphine in de tegenaanval. “Wat heb je dan gezien dat zo erg is? Wie kwam er hier om zich te bewijzen? Wie?” Op die eerste vraag is het antwoord makkelijk. We kregen vorige week namelijk al te zien dat de koppels nog beelden van de dreamdates te zien kregen net voor de confrontatie. In het geval van Bert zijn dat dus beelden en vooral klank van Delphine en Joop die seks hebben terwijl Bert die avond voornamelijk alleen doorbracht. “Nu wil jij mij weer voorstellen als de slechterik”, klinkt het bij Delphine. Bert geeft daarop al meteen aan dat hij geen zin heeft om het gesprek verder te zetten. We mogen ons dus klaarmaken voor een flinke portie drama!

Bekijk hier de teaser voor de laatste aflevering van Temptation Island:

De laatste aflevering van Temptation Island is vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...