‘Temptation Island’: Aylin kiest een kant tussen Bert en Delphine

Het laatste woord over de relatie(breuk) tussen Bert en Delphine is duidelijk nog niet. De twee zijn zonder enige twijfel de meest besproken deelnemers van Temptation Island: Love or Leave. Ook Aylin heeft zo haar mening over Delphine en die is best verrassend.

Tracking-apps, verborgen camera’s, prostitueebezoekensoa’s, een andere vrouw en bedrog … We kwamen de voorbije afleveringen van Temptation Island: Love or Leave al heel wat te weten over Delphine en Bert. De twee zijn – of beter gezegd waren – al tien jaar samen, maar in die tijd is het blijkbaar al net iets vaker fout gelopen dan ze tot nu toe dachten.

Wat er precies allemaal is gebeurd de voorbije jaren en wat al dan niet waard is, is voorlopig nog niet altijd even duidelijk. Iedereen heeft dan ook zijn eigen mening over wie in fout is, Bert of Delphine (of allebei).

“Delphine ging zelf vreemd”

Aylin – die nochtans bijna heel de duur van het programma doorbracht in hetzelfde verblijf als Delphine – blijkt verrassend genoeg Bert te steunen. Op Instagram liet ze volgens de website Love Reality weten “100% #TeamBert” te zijn. “Ik ben achter dingen gekomen waar ik écht van geschrokken ben. Nu ben ik 100% Team Bert. De waarheid komt altijd boven water”, voegde ze daar aan toe.

Aan het account MarwaJuice gaf ze meer duiding bij haar bewering. “Delphine ging zelf vreemd”, zei ze zonder extra uitleg. Benieuwd of we in de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave echt de waarheid te weten komen.

Delphine en Bert – Bron: Play5
Meer
Lees meer...