Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: teaser toont agressie en nog meer geheimen


Temptation Island Bert Delphine roze
© Play5

Het drama in dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog niet voorbij. Dat blijkt uit een korte teaser trailer van de aflevering van komende vrijdagavond. Die toont hoe het met de relaties in de villa’s van kwaad naar erger gaat.

De kans dat een van de vier relaties op Temptation Island: Love or Leave het huidige seizoen overleeft, lijkt hoe langer hoe kleiner te worden. In de vorige aflevering zagen we al hoe alle koppels steeds meer beginnen te twijfelen aan hun toekomst samen en komende vrijdag lijkt daar geen verbetering in te komen.

Een korte trailer die zojuist gedeeld is door Play5 toont eerst hoe Donna zich volledig overgeeft aan een lapdance van haar nieuwe vlam Jimi. Haar voornemen om Nico niet te kwetsen, blijkt in de praktijk toch iets moeilijker vol te houden.

Kwade Efrain en Delphine

Vervolgens zien we hoe ook Aylin beslist om voortaan zich niet meer in te houden en plezier te maken in de vrouwenvilla, al dan niet met iets te veel alcohol. Die beelden bereiken ook de mannenvilla en zorgen voor een agressieve reactie bij Efrain.

Tot slot eindigt de teaser met het meest besproken koppel van dit seizoen dat nog maar eens een geheim blijkt te hebben. Bert vertelt namelijk aan Chelsy dat er thuis mogelijk iemand anders op hem zit te wachten. En uiteraard bereiken deze beelden een zeer kwade Delphine via de beruchte tablet, die het daarbij moet ontgelden.

Bekijk hier de teaser van Temptation Island

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…