‘Temptation Island’: Eerste beelden aflevering 9 tonen Nico in tranen

Vrijdag is het al tijd voor de negende aflevering van Temptation Island. Daarin is het opnieuw de beurt aan de mannen om te zien waar hun vriendinnen zich zoal mee bezighouden in hun resort. En dat lijkt vooral confronterend te worden voor Nico.

Op het einde van de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave kregen we te zien dat de mannen zich klaarmaakten voor hun volgende kampvuur en dat belooft opnieuw heftig te worden.

Nico

In de beelden is te zien hoe Nico in tranen uitbarst bij het zien van beelden van zijn vriendin (of moeten we nu al zeggen ex?) Donna. Nadat zij haar eerste beelden te zien kreeg, was haar relatie met Nico voor haar al voorbij. Dat gevoel werd alleen maar bevestigd toen Donna op haar tweede kampvuur het grote geheim van Nico te weten kwam. Namelijk dat hij – op een moment dat hij twijfelde aan hun relatie – seks heeft gehad met een ander.

Sinds Donna dat te weten kwam, draaide ze de knop om en stelde ze zich volledig open voor de vrijgezellen. Daarbij ontdekte ze vorige week dat ze “een zware crush” heeft op verleider Jimi en daar ook meermaals over sprak. De kans is dus groot dat Nico die beelden te zien zal krijgen op het kampvuur. Al kan het ook het nieuws zijn dat Donna het hoederecht krijgt over hun hondjes dat er zwaar inhakt bij Nico.

In de andere foto’s zien we hoe Bert vindt dat Delphine zich belachelijk maakt op tv, dat Nico zichzelf de schuld geeft en dat Laure denkt dat twee niet nader genoemde personen een soa delen. Dat belooft dus weer.

Bekijk hier de eerste teasers van de aflevering van vrijdag:

Meer
Lees meer...