‘Temptation Island’: Presley licht tipje van sluier over het geheim van Nico

Al twee afleveringen lang houden de makers van Temptation Island: Love or Leave ons in spanning over het grote geheim waarmee Nico rondloopt. Komende vrijdag zullen we eindelijk te weten komen wat het precies is dat hij zal opbiechten aan zijn (ex-)vriendin Donna in een videoboodschap. Maar Presley, die al meermaals met Nico op date trok, heeft nu al iets meer uitleg gegeven over waar we ons aan mogen verwachten.

Dat de zesde aflevering van Temptation Island: Love or Leave in het teken ging staan van het grote geheim van Bert was in de aanloop ernaartoe heel duidelijk gemaakt. Die vrijdag kregen we dan ook effectief te horen van Delphine wat ze van haar vriend eigenlijk niet mocht zeggen en waardoor ze – naar eigen zeggen – zo snel jaloers is.

Op het einde van die aflevering kregen we echter te zien dat Bert niet de enige man op Temptation Island met een geheim is. Op date met Presley vertelde Nico dat hij misschien toch wel ergens een vermoeden had waarom zijn vriendin Donna zo snel – al na het eerste kampvuur – besliste dat hun relatie voorbij was. Er was namelijk nog iets uit het verleden dat hij haar nog zelf moest opbiechten.

Donna – Bron: Play5

Videoboodschap

Op aanraden van Presley besloot Nico dat te doen via een videoboodschap. De verwachting van alle kijkers vorige week was dan ook dat we die videoboodschap in de zevende aflevering te zien zouden krijgen, maar Temptation Island besloot ons nog een extra week in spanning te houden.

In de YouTubetalkshow Temptation Thirstday van RumagTV waren zondag met verleiders Bob en Presley twee experts ter zake uitgenodigd. Die eerste probeerde in het begin van Temptation Island nog Donna te versieren, maar moest vorige week vroegtijdig het programma verlaten. Presley daarentegen kon van bij het begin rekenen op aandacht van Nico en was dan ook degene waarover hij als eerste begon over zijn geheim.

“Moest ik zoiets horen, was ik er klaar mee”

Nico en Presley – Bron: Play5

“Ik heb tegen hem gezegd dat dit iets is wat hij wel echt moet opbiechten. Want als je dat nu niet doet en het komt in Nederland eens uit, dan kan je ook gewoon …”, zegt ze over die date. “Ik vind dat als je zoiets hebt gedaan, je dat gewoon moet opbiechten. Je zit in Temptation Island om je relatie te redden, maar vervolgens loop je met zo’n geheim. Wie hou je dan voor de gek?”

Wat de inhoud van de boodschap van Nico voor Donna precies is, wou Presley niet kwijt, maar dat het niets is om licht over te gaan blijkt wel uit haar commentaar erop. “Ik kan niet met zekerheid zeggen hoe ik zou reageren, moest ik zoiets horen, maar ik zou er wel klaar mee zijn”, klinkt het stellig.

Verhaal ging rond in de villa

De reden waarom Nico ineens zijn geheim wou opbiechten aan Donna is wel heel wat minder nobel dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. “Voor hij er tegen mij over begon op onze date ging het verhaal al rond in onze villa. Nico dacht toen dus dat Donna het mogelijk op de kampvuurbeelden te zien zou krijgen”, verklaart Presley de reden van zijn plotse openheid.

Luister hier wat Presley heeft te zeggen over Nico

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...