‘Temptation Island’-teaser toont Donna die punt achter haar relatie zet

Na het dramatische kampvuur van vorige week volgt er op Temptation Island nu opnieuw heel wat drama. De mannen worden bij het kampvuur verwacht, maar ook bij de vrouwen is het drama nog niet geweken. Zo krijgen we in de teaser een boze Donna die knopen doorhakt over haar relatie met Nico.

Morgen is het al tijd voor de vijfde aflevering van Temptation Island: Love or Leave. En na het eerste kampvuur voor de vrouwen vorige week is de sfeer helemaal veranderd.

Leven zonder Nico

In de teaser krijgen we meer te zien van de nasleep van het kampvuur bij de vrouwen. Daarbij is het vooral Donna die niet goed is van de beelden die ze te zien kreeg. Ze zondert zich af in haar kamer waar ze haar beklag doet tegen Delphine.

“Het kan nu echt gewoon niet meer”, zegt Donna. “Ik kan daar nu niet meer mee samen zijn. Ik kan niet meer bij mijn familie komen met hem.” Net zoals Nico, maakt ook Donna zich zorgen over de financiële kant van haar relatiebreuk. “Dit gaat echt geld kosten”. Donna besluit met wat het einde van haar relatie lijkt te zijn. “Ik denk dat leven zonder Nico misschien wel beter is voor mij. Hoe hard ik dat ook vind. Ik heb daar gewoon 2,5 jaar aan verspild.”

Uit beelden die Play5 al deelde op Instagram leerden we al dat het neon-hartje van Nico zal oplichten. Dat is het signaal voor hem dat Donna aan hun relatie twijfelt. Ook zal hij in de nieuwe aflevering voor de eerste keer beelden van Donna te zien krijgen en ook die lijken hard aan te komen.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van morgen:

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be

Meer
Lees meer...