Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’ lost eerste beelden van kampvuur bij de mannen


Temptation Island mannen kampvuur
© Instagram Play5_be

Na het dramatische kampvuur bij de vrouwen vorige week is het deze week de beurt aan de mannen op Temptation Island om voor de eerste keer plaats te nemen bij het kampvuur. Daar zullen ze geconfronteerd worden met beelden van hun partners. En het belooft opnieuw dramatisch te worden.

Vorige week werden we bij Temptation Island getrakteerd op een dramatisch eerste kampvuur bij de vrouwen. Nieuwkomer Aylin pinkte al een traantje weg en voor Donna was het al genoeg om een punt te zetten achter haar relatie met Nico. Maar ook bij de mannen belooft het al meteen een heftig kampvuur te worden.

Kampvuur

Vrijdag is het de beurt aan de mannen om voor de eerste keer plaats te nemen bij het kampvuur. Ook voor hen werden strategische fragmenten uitgekozen die hen aan het twijfelen brengen. In de eerste foto’s en een eerste fragment is al te zien dat het de makers zal lukken om ook de mannen ongerust te maken.

De eerste foto is er eentje van Nico, zijn vriendin Donna was razend na haar eerste kampvuur en liet daarbij al weten dat Nico niet meer bij haar binnen moest komen. Beelden die Nico nu, waarschijnlijk te zien zal krijgen. Op de foto van Nico staat de quote: “Dit is geen leuk nieuws”. Grote kans dus dat Nico net te weten is gekomen dat hij z’n job, nee, vriendin kwijt is.

Totaal niet shockerend is de quote van Bert: “Ik heb dingen in het verleden gedaan die ook niet correct zijn”. Daarmee verwijst hij waarschijnlijk naar de kus op de fuif, waardoor Delphine het nu “normaal” vindt om hem te tracken via een app. We krijgen ook al een eerste fragment van het kampvuur te zien. Daarbij gaat het opnieuw over Nico. Hij zegt: “Ik vind het heel vaag”. Waarna de andere mannen aangeven dat Nico “dit niet verdient”.

Lampje

Het derde beeld is er eentje van de dames. De quote op de foto is “Ik heb daar 2,5 jaar aan verspild hé”, waardoor we kunnen vermoeden dat de uitspraak van Donna komt. Op de vierde foto is te zien dat het hartje van Nico brandt. Dat betekent dat zijn partner, Donna in dit geval, een connectie is aangegaan met een vrijgezel, of dat ze twijfels heeft over hun relatie. Uit de vorige aflevering bleek al dat het gaat om dat laatste want Donna gaf al aan dat Nico te ver was gegaan en dat hun relatie voor haar voorbij is.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…