‘Temptation Island’: vrijgezel Presley haalt uit naar Donna

Het eerste kampvuur op Temptation Island: Love or Leave zorgde meteen voor drama. Te veel drama volgens vrijgezel Presley. In Temptation Viewing Party op Videoland sneerde zij fel naar Donna, de partner van Nico, die zwaar aangedaan was van de kampvuurbeelden die ze te zien kreeg.

Vorige week vrijdag kregen de vrouwelijke helften van de koppels op Temptation Island: Love or Leave hun eerste kampvuurbeelden te zien. Hoewel die beelden al bij al wel meevielen, reageerden de vier vrouwen stuk voor stuk heel erg aangedaan. Vooral Donna voelde zich door haar vriend Nico “te kakken gezet”, zoals ze meermaals herhaalde.

Donna

Presley, die in de mannenvilla haar pijlen heeft gericht op Nico, noemt die reactie van Donna zwaar overdrijven. Dat zei ze in Temptation Viewing Party, een nabesprekingsprogramma van de Nederlandse betaalzender Videoland. “Je doet mee met Temptation Island. Dan moet je je openstellen, dat doet je vriend ook. Twaalf verschillende meiden; de kans is groot dat er iemand bij zit waarmee hij een klik heeft. Deal er mee”, noteert Love Reality uit de mond van Presley.

“Kijk, het is wel logisch dat het haar iets doet. Maar ze doet alsof hij nu al is vreemdgegaan, terwijl Nico alleen zegt dat ik zijn type ben. Daarvoor zitten we toch in Temptation Island? Over de relatie is Donna super onzeker, dat zie je aan alles. Dit dreigen gebeurde thuis ook, dat heeft Nico me wel verteld. Ik zou niet in zo’n relatie willen zitten, nee”, sneert Presley.

Presley op date met Nico – Bron: Play5

Efrain en Koen

Presley had het daarnaast ook nog kort over twee andere mannen waarmee ze in de villa zit. “Efrain is wel een knappe jongen. Er kwam een jongen met veel energie binnen, dat was wel goed voor de groepssfeer. Koen was heel vriendelijk, maar ik heb er misschien drie woorden mee gedeeld. Efrain kwam juist gelijk gesprekjes voeren. Lekker sociaal en spontaan”, besluit de vrijgezel.

Meer
Lees meer...