‘Temptation Island’: teaser toont hoe geheim van Delphine en Bert voor grote schok zorgt

De volgende aflevering van Temptation Island: Love or Leave belooft voor vuurwerk te zorgen. Na het spectaculaire einde vorige week, krijgen we nu in een korte teaser te zien hoe het drama in beide villa’s volledig losbarst als een geheim van Bert en Delphine uitkomt.

Delphine en Bert zijn tot nu toe ongetwijfeld het meest besproken koppel van deze editie van Temptation Island: Love or Leave. Hoewel het paar al tien jaar samen is, vertrouwt Delphine Bert totaal niet. Vier jaar geleden heeft hij namelijk eens gekust met een andere vrouw en sindsdien is hij er nog niet in geslaagd om het vertrouwen van zijn vriendin terug te winnen.

Zo kregen we in de eerste aflevering al te zien hoe Delphine Bert zoveel mogelijk overal naartoe vergezeld. Als ze niet bij haar vriend kan zijn, controleert ze hem dan weer met een tracking-app op zijn smartphone. In de meest recente aflevering van Temptation Island voegde Delphine daar nog aan toe dat ze soms camera’s in hun huis installeert om Bert te controleren.

Geheim

Maar blijkbaar is dat nog niet alles. Vorige week zagen we op het einde van de aflevering dat het koppel opnieuw voor opschudding zal zorgen. In een nieuwe teaser wordt nu iets meer duidelijk hoe dat komt. Vrijdag zullen we namelijk een geheim van het koppel te weten krijgen dat voor grote verbijstering zorgt. Wat dat geheim precies is en wat de gevolgen zijn voor Temptation Island is op dit moment nog niet duidelijk.

Bekijk hier de teaser van Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...