‘Temptation Island’: drama tussen Bert en Delphine bereikt hoogtepunt in nieuwe trailer

Dat de volgende aflevering van Temptation Island: Love or Leave er eentje is om naar uit te kijken, is al even duidelijk. Enkele verrassende zaken lijken ervoor te zorgen dat er definitief een breuk komt tussen Delphine en Bert. In een nieuwe trailer van Play5 zien we hoe Bert meedeelt zich open te stellen voor andere vrouwen, iets wat al snel ook Delphine bereikt.

Delphine en Bert zijn tot nu toe ongetwijfeld het meest besproken koppel van deze editie van Temptation Island: Love or Leave. Hoewel het paar al tien jaar samen is, vertrouwt Delphine Bert totaal niet. Vier jaar geleden heeft hij namelijk eens gekust met een andere vrouw en sindsdien is hij er nog niet in geslaagd om het vertrouwen van zijn vriendin terug te winnen.

Groot geheim

Zo kregen we in de eerste aflevering al te zien hoe Delphine Bert zoveel mogelijk overal naartoe vergezeld. Als ze niet bij haar vriend kan zijn, controleert ze hem dan weer met een tracking-app op zijn smartphone. In de meest recente aflevering van Temptation Island voegde Delphine daar nog aan toe dat ze soms camera’s in hun huis installeert om Bert te controleren.

Maar dat bleek niet alles, want woensdag deelde Play5 een korte teaser trailer waaruit blijkt dat er komende vrijdag in Temptation Island: Love or Leave een groot geheim zal onthuld worden dat voor heel wat opschudding zorgt.

Geen Love, wel Leave?

Wat dat geheim precies is, is momenteel wel nog niet duidelijk, maar dat het serieuze gevolgen heeft wel. In een nieuwe trailer van Temptation Island krijgen we namelijk eerst Bert te zien die ervan overtuigd lijkt dat zijn relatie voorbij is. “Ik ga mij hier openstellen en proberen connecties aan te gaan … steek dat hartje maar aan aan de overkant”, horen we hem zeggen tegen Viktor Verhulst.

Als dat hartje iets later ook effectief gaat branden in de kamer van Delphine zien we hoe zij volledig over haar toeren is en zelfs het programma wil verlaten. Of het ook effectief zover komt, weten we vrijdag.

Bekijk hier de trailer van Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...