‘Temptation Island’: Bert neemt belangrijke beslissing

In Temptation Island: Love or Leave heeft Bert een belangrijke beslissing genomen. In de trailer van de volgende aflevering zie we hoe de vriend van Delphine zegt dat zijn relatie voor hem ten einde is. “Ik heb het gevoel dat mijn Temptation nu echt begint”, zegt hij.

Het koppel Delphine en Bert speelden een hoofdrol in de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. De onthulling van Delphine over het grote geheim van Bert zorgde in beide villa’s voor geschokte reacties en zorgde er ook voor dat beiden zwaar aan het feesten gingen.

“Geen traan meer voor laten”

Voor Bert is het daarmee – na dagen van wenen – genoeg geweest. “Ik heb het echt gehad. Ik ben op een bepaalde manier door haar hier neergezet, als manipulatief, als iemand die niet te vertrouwen is. Dat is ook de reden dat ik vandaag zeg dat mijn relatie ten einde is, omdat ik met zo’n vrouw niets meer te maken wil hebben”, horen we Bert zeggen in de trailer van Temptation Island tegen Viktor Verhulst.

“Ik heb tien jaar mijn best gedaan, mijzelf weggecijferd, zeker de laatste vijf jaar. Maar ze heeft zoveel van mij weggenomen de laatste twee dagen dat ik er zelfs geen traan meer voor kan laten. Ik ga er niet meer zijn om haar op te nemen. Ik heb het gevoel dat mijn Temptation nu pas echt begint”, besluit hij.

Bekijk hier de aankondiging van Bert in Temptation Island

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...