‘Temptation Island’-vrijgezel Shallie verklapt: “Misschien heeft er iemand wel een soa?”

De achtste aflevering van Temptation Island: Love or Leave zorgde opnieuw voor de nodige drama. Alle relaties lijken nu definitief voorbij en dus mogen we de komende weken heel wat actie verwachten. En die actie blijft mogelijk niet zonder gevolgen. Dat blijkt alvast uit een verspreking van single Shallie.

Zoals iedere week, had ook afgelopen zondag de YouTubetalkshow Temptation Thirstday van RumagTV, weer twee singles uit Temptation Island: Love or Leave op bezoek. Deze keer waren Shallie en Jake uitgenodigd en vooral die eerste had het heel moeilijk met niet te verklappen wat we de komende afleveringen allemaal nog mogen verwachten.

“Zeker kijken!”

Op het einde van de talkshow kregen de gasten enkele uitspraken voorgelegd, waarvan ze moesten raden wie die gedaan had. Een van die quotes uit aflevering 8 was “Ik ben blij dat ik geen soa heb, voor de verrassing”. Dat was uiteraard Donna, die dat deed aan het kampvuur na de videobiecht van Nico.

“Misschien heeft iemand anders wel een soa”, was de verrassende reactie van Shallie kort daarna. “Zeker kijken, just spilling some tea, zeker kijken!”.

Luister hier naar de verspreking van Shallie:

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...