‘Temptation Island’-teaser toont reactie Donna op geheim Nico: “Dan ben je toch echt een klootzak”

Morgen is het al tijd voor de achtste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Het belooft opnieuw een dramatische aflevering te worden, waarin we eindelijk het grote geheim van Nico te weten gaan komen waar de makers ons al twee afleveringen over in spanning houden.

Na zeven weken Temptation Island lijkt het al over en uit voor twee van de deelnemende koppels. Bert liet vorige week weten dat hij een punt achter z’n relatie zet en voor Donna waren de eerste kampvuurbeelden van Nico genoeg om haarzelf terug in de markt te zetten als single. Maar het einde van deze relaties betekent duidelijk niet dat het drama van deze koppels voorbij is, integendeel.

Het geheim van Nico

De makers houden ons nu al twee weken in spanning, maar morgen gaan we dan eindelijk het grote geheim van Nico te weten komen. In de teaser voor de aflevering van morgen krijgen we alvast de eerste reactie van Donna op deze onthulling te zien. En daaruit blijkt dat het een heftig geheim is.

Aanvankelijk zien we dat Donna aan het huilen is na het horen van het nieuws. Maar nadat ze haar tranen heeft weggeveegd haalt ze scherp uit naar Nico. “En dan is mijn onzekerheid het probleem? Mijn jaloezie is het probleem. Sorry, maar dan ben je echt een klootzak. Dan ben je echt gewoon slecht vanbinnen.” Ook de andere vrouwen, Delphine, Julia en Aylin geven Donna hierin gelijk.

Bekijk hier de teaser voor aflevering 8 van Temptation Island: Love or Leave:

De achtste aflevering van Temptation Island: Love or Leave is vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...