‘Temptation Island’ lost eerste beelden dramatische aflevering vrijdag

Het belooft vrijdag weer een dramatische aflevering van Temptation Island te worden. We gaan eindelijk te weten komen wat het grote geheim van Nico is én Delphine gaat geconfronteerd worden met de beelden van Bert, die zegt dat hun relatie voorbij is. Maar er staat nog veel meer drama op de planning, zo blijkt al uit de eerste beelden uit de aflevering van komende vrijdag.

Na een dramatische zesde aflevering en een relatief rustige zevende aflevering belooft de achtste aflevering van Temptation Island: Love or Leave opnieuw voor vuurwerk te zorgen. In de eerste beelden van die aflevering is al te zien hoe de vrouwen heftig reageren op het kampvuur, maar er worden ook hechtere banden gesmeed met de vrijgezellen.

Het geheim van Nico

De makers van Temptation houden ons nu al twee weken lang in spanning, maar vrijdag komen we eindelijk te weten wat nu het grote geheim van Nico is. In de eerste teasers voor die aflevering zien we al dat Donna in shock is na het horen van het geheim. Maar dat is lang niet het enige wat voor drama lijkt te gaan zorgen.

In de teasers is zo ook al te zien dat Delphine heftig reageert op haar beelden. Zij krijgt daarbij de beelden te zien waarop Bert zegt dat zijn relatie voorbij is en hij vanaf nu volledig de Temptation wil aangaan. Op een van de foto’s zien we haar ook met de quote: “Jij bent een f*cking hoereloper”. Waarmee ze verwijst naar het grote geheim van Bert, zijnde dat hij twee keer naar een prostituée ging tijdens zijn relatie met Delphine. Maar heel erg lijkt ze het allemaal dan toch niet te vinden, want in andere beelden is te zien hoe ze een lapdance krijgt van een van de vrijgezellen. Of zoals Delphine het zelf graag noemt: “droogneuken“.

Daarnaast komen we ook te weten dat Donna “een grote crush” heeft op Jimi én zien we Julia in een innige omhelzing met verleider Niels. Die laatste geeft ook aan dat er gevoelens bij komen kijken.

Het is dus duidelijk, we mogen ons opnieuw voorbereiden op een dramatische aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Bekijk hier de eerste teasers voor de aflevering van vrijdag:

Meer
Lees meer...