Left Right
scrollTop top

Efrain reageert op kritiek over zijn deelname aan ‘Temptation Island’: “We zijn hier allemaal voor de fame”


Temptation Island - Love or Leave 2021 E03 Aylin Efrain
© Aylin en Efrain bij hun intrede in ‘Temptation Island: Love or Leave’ in aflevering 3 – Bron: Play5

Het is een jaarlijkse traditie bij Temptation Island dat bepaalde kijkers na verloop van tijd zich vragen beginnen te stellen over de echtheid van sommige koppels die deelnemen. Dit seizoen zijn het vooral Aylin en Efrain waarom twijfels bestaan. En die twijfels zijn recent nog gevoed door enkele verhalen van vrijgezellen Presley en Bob over dingen die het Nederlandse koppel zou gezegd hebben tijdens Temptation Island: Love or Leave.

De wekelijkse talkshow Temptation Thirstday van RumagTV op YouTube had afgelopen zondag met verleiders Bob en Presley twee experts ter zake uitgenodigd om wat duiding te geven bij de vele ontwikkelingen die aan de ging in de Spaanse villa’s waar Temptation Island: Love or Leave zich dit jaar afspeelt.

Temptation Island Love or Leave Presley Bob
Vrijgezellen Presley en Bob uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ – Bron: Play5

Dat het duo geen blad voor de mond nam, bleek eerder al deze week toen enkele uitspraken van vooral Presley voor opschudding zorgden. Eerste had ze het over het grote geheim van Nico dat hij komende aflevering eindelijk – via een tablet aan het kampvuur – gaat opbiechten aan zijn (ex-)vriendin Donna. Later verklapte de vlotte Nederlandse vrijgezelle ook nog een gênant verhaal over Bert en trok ze zijn zogenaamde herwonnen vrijheid in twijfel.

Doen Efrain en Aylin puur mee voor hun carrière?

Aylin en Efrain voor hun afscheid op ‘Temptation Island: Love or Leave’ – Bron: Play5

Presley en Bob deden echter ook enkele pittige uitspraken over het koppel Efrain en Aylin. Die deden pas in de derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave hun intrede in het programma als vervangers van het weggestemde koppel Deborah en Koen. “Effie uhm … is wel uhm …”, begon Presley voorzichtig haar uitleg. “Hij heeft daar eerlijk toegegeven dat hij meedoet voor de fame. Dat hij zo zijn carrière een boost wil geven. Ik heb dus geen idee of hetgeen er tussen hem en Shallie allemaal gebeurt, of dat echt is of niet. Ik snap er echt vrij weinig van.”

Bob pikte daarop in door te zeggen dat ook Aylin het tijdens haar verblijf in de villa had over het boosten van haar bekendheid. “‘We willen eigen allebei naar Milaan gaan voor een modellencarrière’ zei ze toen tijdens een barbecue aan tafel”, bekent hij. Toch zijn beide vrijgezellen er van overtuigd dat Aylin en Efrain wel degelijk een echte relatie hebben. Het is vooral over hun gedragingen en uitspraken op Temptation Island dat ze hun bedenkingen hebben.

Reactie Efrain: “Even serieus …”

De opmerkingen van Presley en Bob hebben uiteraard ook ter ore gekomen aan Efrain zelf, die er vooral moest om lachen in een reactie aan de website LoveReality. “Alsof er ook maar één iemand meedoet om echt ‘de liefde te vinden’. Even serieus, alsof wij de enige zijn die meedoen voor de fame. Iedereen doet mee voor de fame”, zegt Efrain, die zichzelf daarom met een knipoog “een eerlijke player” noemt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…