‘Temptation Island’: Koen en Deborah onthullen of ze nog samen zijn

Amper enkele dagen duurde het avontuur van Deborah en Koen in Temptation Island: Love or Leave. Omdat Deborah zich niet voldoende openstelde, besloten de mannelijke vrijgezellen om hen naar huis te stemmen. Nu enkele maanden later blijkt dat de juiste beslissing geweest te zijn, want het koppel is verliefder dan ooit.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island verschilt op meerdere vlakken van alle vorige. De grootste aanpassing daarbij is dat de vrijgezellen niet enkel relaties gewoon kapot willen maken, maar zelf op zoek zijn naar een relatie.

Koen en Deborah

Om dat concept te doen slagen, is het uiteraard belangrijk dat zowel de mannelijke als vrouwelijke helften van de koppels zich voldoende openstellen aan de verleiding. Dat is dan ook de reden waarom de makers van Temptation Island: Love or Leave een nieuwe opvallende regel hebben ingevoerd. Op ieder moment kunnen de vrijgezellen namelijk laten weten aan de productie dat iemand zich niet voldoend openstelt. Op dat moment zal het licht in het zwembad van beide villa’s rood oplichten. De koppels hebben vanaf dan nog 24 uur de tijd om zich te herpakken. Doen ze dat niet, dan vliegen ze onherroepelijk naar huis.

Lang duurde het niet voor die maatregelen moest toegepast worden. In aflevering twee stemden de mannelijke vrijgezellen Deborah namelijk al weg waardoor zij samen met Koen het spel moet verlaten.

Kinderwens

In het Nederlandse programma Temptation Viewing Party op Videoland blikken de twee terug op hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. “We kijken er dan ook heel positief op terug”, valt bij zowel Koen als Deborah te volgen, schrijft Love Reality.

Hun deelname heeft hen nog meer overtuigd gemaakt van hun liefde voor elkaar en na 8,5 jaar samen lijken ze zekerder dan ooit. Koen en Deborah kijken er dan ook naar uit om de volgende stap te zetten in hun relatie. “We hebben zeker een kinderwens”, zegt Koen. “In de nabije toekomst!”, voegt Deborah eraan toe.

Meer
Lees meer...