‘Temptation Island’: Verleider uit vorig seizoen doet intrede als nieuw koppel

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island zal al meteen een van de koppels naar huis worden gestuurd. Maar niet getreurd, er komt al direct een nieuw koppel bij. En trouwe kijkers van Temptation zullen een van hen alvast herkennen.

Door het nieuwe concept van Temptation Island kunnen koppels die niet genoeg hun best doen om connecties aan te gaan met vrijgezellen naar huis gestuurd worden. En één koppel zal dat al meteen moeten doen in de tweede aflevering. Daardoor maken we ook al kennis met een nieuw koppel.

Efrain en Aylin

Het nieuwe koppel dat morgen verschijnt in Temptation Island bestaat uit Efrain en Aylin. Efrain kan je kennen uit het vorige seizoen van Temptation. Toen deed hij namelijk mee als verleider en had hij z’n zinnen gezet op Angela. Kort na de opnames van dat seizoen werd hij een koppel met Aylin, die hij al kende van voor Temptation. Ondertussen vormen ze al twee jaar een koppel.

Efrain (24) en Aylin (22) wonen in Rotterdam en werken allebei als model. Daarnaast is Efrain ook acteur en heeft Aylin ook een job als sales medewerkster. Op Temptation Island zullen ze proberen achterhalen of ze de ware zijn voor elkaar want Aylin twijfelt of Efrain zijn innerlijke playboy wel echt kan opbergen voor de rest van z’n leven.

Bekijk hier de voorstelling van Efrain en Aylin:

Temptation Island: Love or Leave is morgen om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...