‘Temptation Island’: Teaser toont dat één koppel al meteen naar huis moet

Temptation Island is nog maar net begonnen, maar morgen zit het er voor één koppel al meteen op. Door de nieuwe regels hebben de vrijgezellen de macht om een koppel dat niet genoeg z’n best doet naar huis te sturen en daar maken ze al meteen gebruik van.

In het vorige seizoen van Temptation Island moesten Melissa en Gianni vroeger naar huis omdat ze hun smartphones hadden binnengesmokkeld in de villa. Ook dit seizoen zal een koppel Temptation eerder moeten verlaten. Al is daar nu een andere reden voor.

Love or Leave

De nieuwe titel Temptation Island: Love or Leave wordt duidelijk serieus genomen. Sinds dit jaar hebben de vrijgezellen meer macht. Ze kunnen namelijk beslissen dat iemand niet voldoende z’n best doet om connecties aan te gaan met de vrijgezellen.

In de dubbelaflevering van vorige week kregen we al te zien dat het zwembad rood oplichtte. Dat was de waarschuwing voor de koppels dat de vrijgezellen vinden dat iemand niet genoeg zijn of haar best doet. Op dat moment hebben de deelnemers 24 uur de tijd om zich te herpakken. En blijkbaar was dat niet voldoende voor een van de koppels. In de teaser voor de aflevering van morgen is dan ook te zien hoe presentatoren Viktor Verhulst en Monica Geuze de koppels inlichten dat een van hen het programma moet verlaten.

Bekijk hier de teaser voor de volgende aflevering van Temptation Island:

Temptation Island: Love or Leave is morgen om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...