‘Temptation Island’: dit koppel moet eerder naar huis (spoiler)

Het nieuws seizoen van Temptation Island is nog maar pas begonnen of er wordt op sociale media al volop gespeculeerd over wat nog allemaal te gebeuren staat. Er doen al langer geruchten de ronde dat er nog een extra koppel zal verschijnen op Temptation Island. Nu lijkt ook uitgelekt te zijn wie zij vervangen en waarom dit duo weg moest.

De Temptation Island-fanpagina ‘Team Tempa‘ is elk jaar de eerste met nieuws over de deelnemers. Ook dit jaar was dit niet anders. Vreemd genoeg kwamen zij deze keer met vijf deelnemende koppels op de proppen.

Vier van hen zagen we ondertussen ook echt op Temptation Island verschijnen tijdens de eerste dubbelaflevering. Alleen Zach en Simone zijn niet te zien, of beter gezegd “nog niet te zien”.

Melissa en Gianni

Volgens ‘Temp Tempa’ komen zij namelijk later toe om een ander koppel te vervangen. Dat gebeurde in het verleden als enkele keren. Toen was de reden voor die late wissel altijd een zwangerschap. Deze keer zouden de twee tortelduifjes smartphones hebben meegesmokkeld naar hun kamp om met elkaar in contact te kunnen blijven, iets wat uiteraard niet mag.

De website Love Reality meent nu ook te weten welk koppel zich daaraan schuldig maakte. Volgens hen nemen we binnenkort afscheid van Melissa en Gianni. Benieuwd of hun informatie blijkt te kloppen of niet …

Meer
Lees meer...