Melissa van ‘Temptation Island’ heeft carrière als schlagerzangeres

Gianni en Melissa Temptation Island
VIJF

Temptation Island maakte onlangs de deelnemers voor het nieuwe seizoen bekend. Een van de koppels die dit jaar deelneemt zijn Gianni en Melissa. En die laatste is al een beetje bekend. Melissa heeft namelijk een bescheiden zangcarrière.

Vorig jaar kregen we op Temptation Island regelmatig een rapoptreden van Sidney, maar ook dit jaar zit er muzikaal talent tussen de deelnemers van Temptation Island.

Melissa

De Nederlandse Melissa, die met haar vriend Gianni deelneemt aan Temptation Island, heeft al enkele nummers uitgebracht. Melissa zingt in het schlagergenre en de meeste van haar nummers gaan over de liefde. Haar deelname aan Temptation Island zal haar waarschijnlijk dus wel wat inspiratie geven voor nieuwe nummers.

Maar Melissa houdt het niet bij schlagers. Zo heeft ze ook enkele Engelstalige dancenummers vertaald naar het Nederlands. Melissa bracht zo de Nederlandse versie van When Love Takes Over van David Guetta feat. Kelly Rowland uit. In het Nederlands luistert dat nummer dan naar de naam Mijn hart slaat over. Met dat nummer zal ze de feestjes op Temptation Island zeker wel in gang kunnen trappen.

Maar ook Alleen Vannacht, een cover van Because The Night van Patti Smith Group (en later ook Cascada), zal de met alcohol en halfnaakte mannenlichamen overgoten dansvloer op Temptation Island wel vol krijgen. Het belooft dus zeker een muzikale editie van Temptation Island te worden, met ook het danskoppel Christian en Angela.

Zingende zusjes

Naast een solocarrière brengt Melissa ook nummers samen met haar zus Cynthia. Samen hebben de twee al deelgenomen aan een talentenjacht op de Nederlandse televisie. Als duo namen ze deel aan het programma Bloed, Zweet & Tranen. De jury, waarin onder andere Andre Hazes Jr. te vinden zetelde, was niet volledig overtuigd. Dus sneuvelden Melissa en Cynthia in de audities.

Ondertussen is het al vier jaar stil rond de zangcarrière van Melissa. Maar misschien kan haar deelname aan Temptation Island haar zangcarrière wel lanceren.

Temptation Island gaat later deze maand van start.

Gesponsorde artikelen