‘Temptation Island’ 2020 maakt koppels bekend

Temptation Island, het summum der reality-tv komt binnenkort terug. Daarom maakt VIJF nu al de koppels voor het nieuwe seizoen bekend. Het zijn opnieuw twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels. Hoeveel van hen zullen de ultieme relatietest overleven?

Nog heel eventjes wachten en dan kunnen we opnieuw genieten van onze wekelijkse portie – fluistertoon – Temptation. Hoewel er nog geen precieze startdatum is, maakt VIJF nu wel al de vier dappere koppels bekend die zich twee weken lang zullen openstellen voor de verleiding. De namen lekten eerder al uit, maar nu krijgen we ook wat meer informatie over de relaties van de koppels.

Christian en Angela

Temptation Island Christian Angela
VIJF

Het eerste koppel bestaat uit Christian en Angela uit het Antwerpse Wilrijk. Christian is 28 jaar oud en Angela is 26. Ze vormen al 8 jaar een koppel en van die 8 jaar wonen ze er al 7 samen. Angela is op dit moment aan het doctoreren (ja, écht waar) en Christian werkt als development operations engineer.

Zowel Christian als Angela hebben een passie voor dansen. Dus we zullen hun sensuele dansmoves wellicht zien passeren op de wilde feestjes op Temptation Island. Christian en Angela nemen deel aan de ultieme relatietest omdat Angela trust issues heeft. Ze gelooft dat élke man ontrouw in zich heeft en wil op Temptation Island dus testen of haar vriend ook zo is.

Arda en Elke

Temptation Island Arda Elke
VIJF

Het tweede Vlaamse koppel bestaat uit Arda en Elke uit Hasselt. Arda is een 26-jarige personal trainer en Elke is 23 en op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. De twee zijn een jaar samen, maar Arda heeft Elke al een beloftering gegeven. Met die ring belooft hij trouw te blijven aan Elke.

Maar da’s niet altijd even makkelijk. Elke was voor ze Arda leerde kennen namelijk een losbol, die na een glaasje alcohol al snel wat losser werd naar mannen toe. Daarom wil Arda op Temptation Island kijken of Elke haar flirtgedrag ook onder controle kan houden wanneer hij niet in de buurt is. Als hun relatie Temptation Island overleeft, zijn de twee klaar voor de volgende stappen in hun relatie: een huis kopen, trouwen en een gezinnetje starten.

Gianni en Melissa

Temptation Island Gianni Melissa
VIJF

Het derde en eerste Nederlandse koppel bestaat uit Gianni en Melissa uit Weert, tegen de grens met Limburg. Gianni is 27 jaar oud en Melissa 23. Ze werken allebei als energie-adviseur. Ze vormen een jaar een koppel en wonen al drie maanden samen.

Gianni is in het begin van hun relatie vreemdgegaan met zijn ex en daarom vindt Melissa het moeilijk om hem nog volledig te vertrouwen. Op Temptation Island wil ze daarom testen of Gianni zijn oude streken verleerd is. Het wordt vooral interessant voor Melissa om te zien wat Gianni doet wanneer hij dronken is. Want zelf weet hij daar meestal niets meer van.

Karim en Roshina

Temptation Island Karim Roshina
VIJF

Het vierde en laatste koppel komt opnieuw van Nederlandse bodem. Het gaat om Karim en Roshina uit Someren, niet zo ver van Weert. Karim is 23 jaar en werkt als personal trainer, Roshina is 27 en aan de slag als commercieel ondersteuner. Ze vormen al tweeënhalf jaar een koppel, maar hun relatie is niet echt stabiel.

Karim ging namelijk al meermaals in de fout. In het begin van hun relatie had hij tegelijk een relatie met een ander. Daarnaast heeft Roshina haar vriend ook al betrapt op een online datingprofiel en zelfs op webcamseks. Temptation Island wordt dus de laatste kans voor Karim om te bewijzen dat Roshina de enige is voor hem.

Temptation Island verschijnt binnenkort op VIJF.

Meer
Lees meer...