‘Temptation Island’ 2020: Vierde en vijfde (!!!) koppel bekend?

Temptation Island 2020 komt eraan! Nadat eerder de eerste drie koppels al gevonden werden, lijken ook de laatste koppels bekend. Facebookpagina Tempa Team ontdekte wie er dit seizoen de relatietest aangaan. Nu is het dus nog afwachten tot de officiële bevestiging.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island staat voor de deur, dus is het uitkijken naar welke koppels de relatietest aandurven. En die lijken nu al bekend. Volgens de gespecialiseerde Facebookpagina Team Tempa zijn er dit jaar zelfs vijf koppels en na “grondig onderzoek” hebben ze ontdekt wie het zijn.

Vijf koppels

Eerder maakte Team Tempa al de eerste drie koppels bekend, maar nu zijn er ook koppel vier én koppel vijf. Volgens de Facebookgroep is er namelijk dit jaar een koppel dat Temptation Island eerder zal verlaten.

In het afgelopen seizoen van Temptation Island VIPS was dat al het geval. Toen gingen Channah en Quentin eerder naar huis omdat Channah zwanger was. Of het in Temptation Island 2020 ook om een zwangerschap gaat, zullen we waarschijnlijk pas in het seizoen te zien krijgen.

https://www.facebook.com/Teamtempa/photos/a.489582114834223/852878045171293/?type=3&theater

Roshina en Karim

Het vierde koppel dat zal deelnemen aan Temptation Island 2020 bestaat volgens Team Tempa uit Roshina en Karim. Opnieuw een Nederlands koppel. Team Tempa wist bij het laatste seizoen van Temptation Island VIPS alle verleiders te achterhalen voor ze bekend werden gemaakt, dus ook nu lijkt de kans groot dat ze het opnieuw bij het rechte eind hebben.

Karim spendeert – net zoals de meeste deelnemers van Temptation Island – z’n vrije uurtjes in de fitness. Het is dus een stevige jongeman met wie de verleiders waarschijnlijk geen ruzie zullen willen maken. Over zijn vriendin Roshina is minder te vinden. Haar sociale mediaprofielen zijn namelijk stevig afgeschermd. Maar we zullen haar waarschijnlijk binnenkort wel wat beter leren kennen.

https://www.facebook.com/Teamtempa/photos/a.489582114834223/853749395084158/

Christian en Angela

Het vijfde – ja, vijfde – koppel is Christian en Angela. Volgens Team Tempa zal er dus een koppel pas later toegevoegd worden aan de cast van Temptation Island. Sinds het laatste seizoen van Temptation Island VIPS weten we dat de makers van Temptation Island een reservekoppel meenemen om een ander koppel te vervangen.

Aangezien Christian en Angela van Vlaanderen afkomstig zijn en er al drie Nederlandse koppels zijn, lijken zij ons er wel eentje dat er vanaf het begin bij is. Er zal dan waarschijnlijk een Nederlands koppel vervangen worden. Christian en Angela zijn beiden gepassioneerd door dansen en posten geregeld video’s op sociale media waarop ze samen aan het dansen zijn.

https://www.instagram.com/p/B4mfBDUHwcZ/

De andere drie koppels

Eerder maakte Team Tempa al drie andere koppels bekend. Dat zijn de Nederlandse koppels Gianni en Melissa en Zach en Simone en het Vlaamse koppel Arda en Elke. Meer over hen vind je in dit artikel:

Meer
Lees meer...