‘Temptation Island’ 2020: Eerste koppels lijken bekend

Temptation Island komt ook dit jaar terug. Na een ietwat saaier seizoen vorig jaar, ligt de lat dit jaar natuurlijk torenhoog. De makers moesten daarom op zoek naar interessante koppels en wie dat zijn, daar heeft de Facebookpagina Tempa Team al enkele vermoedens over.

Het is 2020 en een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens, nieuwe emissiezones, maar natuurlijk ook een nieuw seizoen van Temptation Island. En voor dat seizoen lijken de eerste koppels nu al gekend te zijn.

Team Tempa
Facebook Team Tempa

Temptation Island 2020

De Temptation Island-fanpagina ‘Team Tempa’ is er elk jaar snel bij met de nieuwe koppels. Vorig jaar wist de pagina de juiste koppels al snel op te sporen en ook deze keer lijkt het erop dat ze drie van de koppels al hebben kunnen opsporen. Daarvoor maken ze naar eigen zeggen gebruik van “kwalitatief onderzoek”. En wie zijn wij om de wetenschap tegen te spreken?

Het is dus nog niet helemaal zeker dat dit de koppels van het volgende seizoen van Temptation Island zijn. Maar aangezien Team Tempa onlangs nog alle verleiders van Temptation Island VIPS kon achterhalen, lijkt de kans groot dat dit ook echt de koppels van het nieuwe seizoen zullen zijn.

https://www.facebook.com/Teamtempa/photos/a.489582114834223/849694425489655/?type=3&theater

Arda en Elke

Het eerste koppel zou bestaan uit de Belgen Arda en Elke. Hun Instagram-profielen zijn afgeschermd, maar het is duidelijk dat ze een fitnesskoppel zijn. Zo heeft Arda een eigen bedrijf in personal coaching waarop hij regelmatig foto’s en filmpjes van z’n work-outs deelt.

Ook zijn vriendin Elke ziet er een sportieve dame uit. Op haar Instagram valt er minder te lezen. Maar we komen er wel te weten dat ze “hard loving and positive minded” is. Goede eigenschappen wanneer je je relatie onder druk zet op Temptation Island. Arda en Elke zijn allebei al best populair op Instagram met allebei meer dan 2.000 volgers. Maar dat cijfer zal sowieso nog wel de hoogte inschieten als ze ook echt in het programma verschijnen.

Bekijk hier Arda in actie:

https://www.instagram.com/p/BxcFTnqCDVM/
https://www.facebook.com/Teamtempa/photos/a.489582114834223/851016675357430/?type=3&theater

Gianni en Melissa

Het tweede koppel zou volgens Team Tempa bestaan uit Gianni en Melissa. Zij komen uit Nederland en zijn duidelijk dolverliefd op elkaar. Zo staan beide bio’s volledig in het teken van elkaar. Bij Melissa staat er te lezen “Melissa <3 <3 <3 Gianni” en bij Gianni is dat “Gianni <3 Melissa”. Jep, Gianni en Melissa zijn dát koppel. Bovendien is de profielfoto van Melissa op Instagram en Facebook er zelfs eentje met Gianni.

De liefde lijkt dus groot, maar na Temptation Island mogen de koppels natuurlijk niets veranderen aan hun sociale mediaprofielen. Om zo geen spoilers vrij te geven. Het valt dus nog af te wachten of de liefde ná Temptation Island nog steeds zo groot zal zijn.

Bekijk hier het koppel in gelukkige tijden:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1000519323614786&set=a.104456133221114&type=3&theater
https://www.facebook.com/Teamtempa/photos/a.489582114834223/851737668618664/?type=3&theater

Zach en Simone

Het derde koppel zou bestaan uit Zach en Simone. Op de Instagramfoto van Simone is al te zien dat het over een getatoeëerde blondine gaat, type Pommelien en Lie dus.

En ook Zach is niet vies van een tattootje meer of minder. Het koppel is het tweede koppel uit Nederland. Het vierde en laatste koppel zal dus waarschijnlijk nog een tweede Vlaams koppel zijn. Al was dat vorig jaar niet zo. Toen waren er twee Nederlandse koppels (Sidney & Demi en Morgan en Rodanya), één Vlaams (Roger & Laura) en één gemengd koppel (Heikki & Milou). Het kan dus dat het laatste koppel opnieuw een mix van een Vlaming en een Nederlander wordt.

Het vorige seizoen van Temptation Island begon op Valentijnsdag, dus mogen we het nieuwe seizoen waarschijnlijk ook rond die tijd verwachten.

Meer
Lees meer...