Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’-teaser toont nieuw geheim: “Ze hadden dezelfde soa”


Temptation Island geheim Delphine
© Play5

De geheimen blijven zich opstapelen tijdens dit seizoen van Temptation Island. Na de geheimen van Bert en Nico is het nu aan Delphine om te zien hoe haar geheim met de wereld gedeeld wordt en ook dat is een sappig geheim.

Het eerste seizoen van het vernieuwde concept van Temptation Island: Love or Leave zal de geschiedenis ingaan als “het seizoen met alle geheimen”. Want ook deze week worden we getrakteerd op een geheim van een van de deelnemers.

Soa

Deze week is het de beurt aan Delphine. Bert verklapt namelijk over zijn vriendin dat ze een soa heeft gehad, die hij niet had. “Die delen dezelfde soa”, vertelt de duidelijk aangeslagen Bert aan de vrijgezellen. “Ze hebben allemaal dezelfde soa gehad in hun leven. Ik heb nooit iets gehad, nooit.”

Nadien legt hij z’n statement verder uit. “Er waren eigenlijk drie mogelijkheden. Ofwel had ik het haar gegeven, ofwel had ze het opgelopen in de sauna ofwel was het van haar eigen speeksel. Maar er is nooit besproken geweest of ze seksueel contact had met iemand anders. En nu begin ik daaraan te twijfelen. Ik twijfel over alles nu.”

Bert besliste, nadat Delphine zijn groot geheim uit de doeken deed, dat z’n relatie voorbij was. Maar toch lijkt het tweede kampvuur er bij hem in te hakken.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van morgen:

Temptation Island: Love or Leave is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…