Finale ‘The Circle’ seizoen 5 is nu te zien op Netflix

Het vijfde seizoen van The Circle zit er al weer op. Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de dertiende en laatste aflevering van The Circle waarin we te weten komen wie de vijfde winnaar wordt.

The Circle was al toe aan z’n vijfde seizoen, dat toch een beetje anders was dan de vorige seizoenen. In dit seizoen waren alle deelnemers namelijk single (of zo deden ze zich toch voor). Daardoor werd er in de opdrachten meer aandacht gegeven voor liefde en konden tijdens het seizoen ook verschillende deelnemers op date in de hangout. Maar er kan maar eentje de winnaar zijn, en wie dat is kan je vanaf nu te weten komen.

The Circle

Het vijfde seizoen van The Circle zorgde opnieuw voor heel wat drama. Daarnaast keerde ook fan favorite uit het eerste seizoen, Shubam, terug. Hij moest deelnemen als catfish en werd uiteindelijk genekt door z’n strategische aanpak. Verder zagen we ook hoe Xanthi en Brett samen Jennifer werden en hoe de focus op de liefde zorgde voor strubbelingen bij de deelnemers.

Uiteindelijk kregen we te zien hoe de Brit Tom als voorlaatste werd geblocked. Maar aan het begin van de finale zal Chaz als influencer nog één persoon kunnen blocken van The Circle. Dat betekent dus dat Chaz op dit moment de enige is die zeker is van een plekje in de finale. Wie de andere finalisten worden, ligt volledig in zijn handen. Op het einde van de laatste aflevering zal een persoon (of twee) met de prijzenpot van 100.000 dollar (92.300 euro) naar huis gaan.

Bekijk hier nog eens de trailer van het vijfde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...