‘Too Hot To Handle’ krijgt vijfde seizoen

Het vierde seizoen van Too Hot To Handle verscheen vorige maand pas op Netflix, maar toch heeft de streamingdienst nu al de komst van een vijfde seizoen bekendgemaakt. Dat deed het met een video op Twitter. Wanneer dat seizoen te zien zal zijn en of er deze keer meer koppels zullen overleven, valt af te wachten.

Goed nieuws voor de fans van guilty pleasures en realityshows, want Too Hot To Handle gaat gewoon door. Dat maakte Netflix zonet bekend. Het laatste seizoen verscheen vorige maand en ondanks er maar één koppel het uiteindelijk haalde, geeft Netflix de hoop toch nog niet op. Wanneer het vijfde seizoen te zien zal zijn, is niet bekend.

Too Hot To Handle

In 2020, in volle coronaperiode, maakten we voor het eerst kennis met de realityreeks Too Hot To Handle. Het concept van het programma is simpel. Een groep hitsige vrijgezellen wordt naar een prachtige exotische locatie gestuurd en samen in een droomvilla gedropt. Op het eerste gezicht lijkt het programma op een realityserie zoals we er zo veel kennen, maar toch is er een grote twist.

Na één dag krijgen de deelnemers namelijk te horen dat het deze keer juist de bedoeling is om zich in te houden. De winnaars van Too Hot To Handle kunnen namelijk 100.000 dollar winnen, maar telkens als er gekust, gesekst of gemasturbeerd (of alles daartussen) wordt, gaat er geld uit die groepspot. De hoop is dat de kandidaten op die manier een “diepere connectie” aangaan, voor ze zich op de fysieke connectie smijten.

Vijfde seizoen

Ondanks die opzet, zijn er nog steeds niet heel veel koppels die de reeks ook samen overleefden. Uit het meest recente seizoen zijn enkel James en Brittan nog samen, uit het derde seizoen hield geen enkel koppel stand en ook uit de eerste twee seizoenen kwam er bitter weinig.

Het is dus aan Netflix en de deelnemers om daar in het vijfde seizoen van Too Hot To Handle verandering in te brengen.

Bekijk de aankondiging van Too Hot To Handle seizoen 5 hier:

Liever iets anders? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...