‘Too Hot To Handle’-reünie: Zijn de koppels uit seizoen 3 nog samen?

Het is ondertussen al een week geleden dat het derde seizoen van Too Hot To Handle verscheen op Netflix. De meeste kijkers hebben het seizoen in die tijd natuurlijk al volledig uitgekeken. Dus was het afwachten tot de reünie. En die staat nu online en beantwoordt dé vraag die iedereen heeft: Welke koppels zijn nu, meer dan een jaar na de opnames, nog steeds samen?

Omdat het derde seizoen van Too Hot To Handle meteen na het tweede werd opgenomen, is er al enorm veel tijd verstreken sinds de finale. Daarom is het natuurlijk helemaal niet zeker of de koppels die in het seizoen gevormd werden nog steeds samen zijn. De reüniespecial, gepresenteerd door Chloe uit het eerste seizoen, geeft daar nu alle antwoorden op.

Harry en Beaux

Harry en Beaux werden een koppel tijdens het derde seizoen van Too Hot To Handle en gingen ook als koppel naar huis. Maar hoewel ze tot op heden heel close zijn, zijn de twee toch geen koppel meer en zijn ze opnieuw vrienden. Toch laten ze allebei weten dat de deur niet volledig dicht is.

Zo geven ze ook aan dat ze binnenkort samen naar de Malediven zullen reizen met het geld dat ze wonnen in Too Hot To Handle. Een deel van dat geld schonken ze allebei aan hun ouders, maar de rest zullen ze dus samen opgebruiken tijdens de reis. Het is niet duidelijk wanneer de reünie opgenomen is, dus is het ook niet duidelijk of de reis al achter de rug is. Wat we wel weten is dat Harry en Beaux de laatste dagen heel wat tijd met elkaar doorbrengen en geregeld foto’s en filmpjes met elkaar delen op sociale media. Zouden ze ondertussen dan toch opnieuw een koppel zijn?

Nathan en Holly

Dit jaar eindigde het programma met twee koppels. Want ook Nathan en Holly, die maar liefst 90.000 dollar uit de pot haalden, gingen als koppel naar huis. In de reünievideo vertellen ze dat ze na de opnames een maand samen doorbrachten in Londen, waar Nathan woont. Daarbij ontmoette Holly ook zijn familie.

Maar uiteindelijk beslisten ze toch om hun relatie “on hold” te zetten. Ook bij hen is het geen definitief einde, maar door de grote afstand was het te moeilijk om op dit moment een gezonde relatie te hebben.

Bekijk hier de volledige reünie:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...