Dit koppel van ‘Too Hot To Handle’ seizoen 3 is nog steeds samen

Het derde seizoen van Too Hot To Handle staat nog maar een paar dagen op Netflix, maar de opnames vonden al meer dan een jaar geleden plaats. Daardoor is het interessant om te kijken welke relaties al die tijd standhielden. Eén koppel bevestigde al via sociale media dat ze nog steeds een koppel vormen.

Too Hot To Handle lijkt dan toch een succesformule te zijn. Onlangs werd duidelijk dat Emily en Cam uit het tweede seizoen nog steeds een koppel vormen. Maar ook uit het derde seizoen kwam een koppel voort dat nu al een jaar lang samen is.

Harrybeaux

Harry en Beaux, door hunzelf vaak schattig Harrybeaux genoemd, zijn nog steeds samen. Ze wisten dat maandenlang geheim te houden, maar sinds enkele dagen stoppen ze hun relatie niet meer weg. Zo zijn ze constant in elkaars Instagram Stories te vinden en deelden ze ook al schattige foto’s op hun profiel.

Harry en Beaux, die uiteindelijk ook als winnaar gekozen werden en met 90.000 dollar (zo’n 80.000 euro) naar huis gingen, wisten hun relatie meer dan een jaar geheim te houden. De opnames van het derde seizoen van Too Hot To Handle vonden namelijk meteen na die van het tweede seizoen plaats. In een Story bevestigt Beaux ook dat ze al een jaar samen zijn. “Een jaar samen en hij kan nog steeds m’n naam niet juist uitspreken”, zo schreef ze bij een video waarin hij inderdaad nog steeds op dezelfde manier haar naam uitspreekt als in het programma.

Op het einde van het derde seizoen vormden ook Nathan en Holly een koppel. Zij moesten wel een veel grotere afstand overbruggen. Nathan komt namelijk uit Zuid-Afrika, terwijl Holly in de Verenigde Staten woont. Harry en Beaux wonen allebei in Groot-Brittannië dus was het voor hen niet moeilijk om elkaar vaak te zien.

Meer
Lees meer...