‘Too Hot To Handle’: Laatste vijf afleveringen seizoen 4 staan nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het vierde seizoen van Too Hot To Handle. En het belooft nog spannend te worden, want in de eerste vijf afleveringen verdween er al heel wat geld uit de groepspot. Met de komst van nieuwe singles werd dat er ook niet beter op.

De ontknoping van het vierde seizoen van Too Hot To Handle is vanaf nu te vinden op Netflix. In het vierde seizoen van Too Hot To Handle werden opnieuw een aantal singles naar een eiland gelokt om mee te doen aan een datingshow. Ze dachten dat ze een paar stomende weken tegemoetgingen, maar het tegendeel bleek waar, want het ging om Too Hot To Handle. De show waarbij seksuele handelingen verboden zijn.

Too Hot To Handle

In de eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen kregen we al te zien hoe de eerste koppeltjes gevormd werden. Iedereen leek daarbij al snel z’n favoriet gevonden te hebben. Vooral bij Kayla en Seb kostte dat al heel wat geld uit de groepspot. De komst van twee extra deelnemers zorgde dan weer voor drama bij de bestaande koppels.

Ook in de laatste afleveringen zullen we nog kennismaken met nieuwe deelnemers, maar zullen er ook deelnemers naar huis gestuurd worden. De grote vraag is natuurlijk hoeveel geld er op het einde van het seizoen nog in de pot zal zitten en wie er met dat geld naar huis mag. Het antwoord komen we te weten in de laatste vijf afleveringen van Too Hot To Handle die je dus vanaf nu kan bekijken.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vierde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...