‘Too Hot To Handle’ seizoen 4 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het nieuwste seizoen van Too Hot To Handle. De realityreeks waarin deelnemers hun handen thuis moeten houden, is al toe aan z’n vierde seizoen. Het concept is daarbij nog steeds hetzelfde. Losbandige singles moeten op zoek naar de liefde, maar daarbij moeten ze hun handjes boven de lakens houden.

De afgelopen drie seizoenen van Too Hot To Handle leverden in totaal één gelukkig koppel af. Cam en Emily zijn nog steeds een koppel. En vanaf vandaag kan je dus uitvinden of dat aantal verhoogd zal worden en er bij de deelnemers van dit jaar een oprechte relatie gevormd kan worden.

Too Hot To Handle 

In de officiële trailer voor het vierde seizoen van Too Hot To Handle kregen we te zien hoe de deelnemers denken dat ze meedoen aan het nieuwe programma Wild Love met presentator Mario Lopez. Ze denken dat er hen een hete vakantie te wachten staat, maar niets is minder waar. Want ze doen mee aan Too Hot To Handle waarbij zowat alles verboden is. In de trailer kwamen we ook al te weten dat er enkele nieuwtjes zijn toegevoegd aan het programma. Zo kunnen de deelnemers nu een forfait betalen uit de prijzenpot als ze een koppel niet vertrouwen wanneer ze de nacht alleen doorbrengen én komen er “free kisses” in het spel. Daarmee krijgen nieuwkomers één gratis kus, die ze kunnen gebruiken tijdens een date. 

In de trailer leek het er alvast op dat er ook nu niet veel geld zal overblijven in de groepspot. Zo kregen we al verschillende kussende deelnemers te zien en verdachte bewegingen onder de lakens. Het vierde seizoen van Too Hot To Handle zal in twee delen verschijnen op Netflix. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf vandaag te vinden op de streamingdienst. De volgende vijf afleveringen verschijnen op woensdag 14 december.

Bekijk hier nog eens de trailer van het vierde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...