‘Too Hot To Handle’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Het vierde seizoen van Too Hot To Handle is vanaf volgende week woensdag te bekijken op Netflix. Daarin worden opnieuw een aantal bronstige singles gefopt waarbij ze denken dat ze aan een stomende datingshow zullen deelnemen, maar uiteindelijk moeten ze hun handen thuishouden. In de officiële trailer voor het vierde seizoen is alvast te zien dat het opnieuw niet voor iedereen zal lukken.

We kregen eerder al een eerste teaser te zien voor het vierde seizoen van Too Hot To Handle. Daarna volgde ook een eerste kennismaking met de deelnemers. En nu is er ook de officiële trailer waarin we iedereen voor het eerst echt in actie te zien krijgen.

Too Hot To Handle

In de officiële trailer voor het vierde seizoen van Too Hot To Handle krijgen we opnieuw het valse programma Wild Love met presentator Mario Lopez te zien. Maar nu zien we ook de opvallende manier waarop aan de cast duidelijk gemaakt wordt dat ze eigenlijk deelnemen aan Too Hot To Handle. Plots verschijnt de cockblockende luchtverfrisser Lana namelijk aan de hemel.

Verder in de trailer komen we te weten dat er enkele nieuwtjes toegevoegd worden aan het programma. Zo kunnen de deelnemers nu een forfait betalen uit de prijzenpot als ze een koppel niet vertrouwen wanneer ze de nacht alleen doorbrengen én komen er “free kisses” in het spel. Daarmee krijgen nieuwkomers één gratis kus, die ze kunnen gebruiken tijdens een date.

In de trailer lijkt het er zo alvast op dat er niet veel geld zal overblijven in de groepspot. Want we krijgen al verschillende kussende deelnemers te zien en opvallende bewegingen onder de lakens. Het vierde seizoen van Too Hot To Handle zal in twee delen verschijnen op Netflix. De eerste vijf afleveringen verschijnen op woensdag 7 december. Een week later kan je naar de laatste vijf afleveringen kijken.

Bekijk hier de officiële trailer van Too Hot To Handle seizoen 4:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...